Emmm Sedapnya Mempelam

Author : Cik Rose Cute | 11:00 AM | 21Total Comments |
Sila jamu mata dengan mempelam..Ada yang terliur tak?hihihi Kalau terliur cepat2 beli kat pasar atau pasaraya okey....Tadi berjogging....lepas berjogging makan mempelam...sedap manis lenting kata orang ganu hihihi...

Sebelum di kopek kulitnya...Ada dalam 5 biji cik hubby aku beli 2 biji aku dah melantak hihihi

Dah tinggal separuh baru teringat nak snap gambar....kuningkan isinya....

Pagi2 lagi aku dah melantak mempelam...Syif join sekali...

Khasiat Buah mangga ialah ia turut membuatkan pengaliran darah dalam tubuh berjalan lancar dan keadaan itu amat baik untuk lelaki ketika melakukan hubungan seksual, sekali gus membentuk gaya hidup seks yang lebih sihat.


Note: Kat sini langit mendung dari pagi hingga sekrg....hujan belum lagi...Tempat Korang Pulak?


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. izan juga suka mempelam...wajib ada dlm peti sejuk....manfaatnyer pon mantap..hihih.. cik rose,cer tgk sini,

    http://miaduniaku.blogspot.com/2012/04/to-hunnytq-cik-rose.html

    tq cik rose :)

    ReplyDelete
  2. Sedapp kan Cik rose.. citrapon minggu ni makan mangga gak.. en hubby beli dia suka yg manis kalau masam mang tak dibelinya.. tak tau pula ada khasiat mcm cik rose tulis tu.. hmmm new info ni :)

    ReplyDelete
  3. wah.. sedapnyer mempelam.. susah nak cari yang manis dan kuning macam ni.. ckj tak tau pilih.. huhu..

    *p/s : huhu akak.. saya da dpt da alamat email akak da.. cuma saya nak akak reply email saya.. da 3 kali da saya send email tgug akak reply.. huhu...

    ReplyDelete
  4. sedap2 .. akk kan baru je buat entry pasal mempelam lemak .. huhuhu x menahan kann .. nak2 layan pagi2 nie ;)

    ps ; nuff nie iklan dik .. kena daftar dulu, letak kat blog iklan dan dia pihak dia akk bagi earnings .. kira x sia2 lah kita berblog kan ;) adalahhh juga income ;)

    ReplyDelete
  5. ta pandai betul makan buah mempelam nie , hehehhe

    ReplyDelete
  6. dah follow dan promosi blog awak.sori lambat.

    http://mybunnytuttut.blogspot.com/2012/04/senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete
  7. cik rose..sedapnya..saya mmg antu buah pelam ni...kat sini pun dari pagi mendung..

    ReplyDelete
  8. suka jg tp jrg beli sbb tkt masam...

    kt sini mendung

    ReplyDelete
  9. haah sedap ni..manis tak, nampak manis :)

    ReplyDelete
  10. err.. md tak minat pelam.. manis.. yg hijau putik tu suka la :)

    ReplyDelete
  11. mmm...shedapppnyer...tapi mana aci makan sorang2...heehe

    ReplyDelete
  12. yummy..baru malam tadi makan pelam masak ranum kt rumah mertua..:)

    ReplyDelete
  13. sini panas ketik....

    sedap pelam....

    ReplyDelete
  14. WALAWEH..KALAU MAKAN SEJUK2 NI SEDAP...TERLIUR PULAK BUI TGH2 MALAM NI..HEHEHE

    ReplyDelete
  15. smpai meleleh air liur akak..trliur....hu.hu.hu.....

    ReplyDelete
  16. sedapnya buah pelam... sy pun selalu suh hubby beli.. :-)

    ReplyDelete
  17. sedap makan buah pelam ngan kuah rojak!!!!yang sy war-warkan bukan contest...cume nak tolong kawan kite dapatkan hadiah melalui komen...sape komen terbanyak dye lah pemenang....masih terbuka lagik kalau sis nak komen...ngeee...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠