Syifa Suka Main Laci

Author : Cik Rose Cute | 3:06 PM | 24Total Comments |
Syifa nie.....suka sangat main laci gan pintu tau....Aku risau nanti tersepit tangan menjerit....Kadan-kadang tue...jari dia tersepit sikit mulalah mengelabah panggil orang minta tolong he he he....
tengok...apa yang dia cari kat dalam tue? sekarang nie...kalau aku nak update blog..kena tunggu si syifa nie tido dulu....kalau tak dia datang kacau...
Sedapnya roti....kat tangan mesti ada makanan...
Nie bilik si kakak....Abaikan pintu almari dah tinggal satu....Gara2 budak-budak kat umah nie....hihihi
Ala-ala...ciannya anak ibu.....hihihi ......sebab tangannya dah tersepit bila dia tolak laci masuk ke dalam....


Nota Kaki: Sorry...aku publish pasal syifa lagi....(kejap lagi...aku terjah blog korang ya....)


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. sy suka kalau ada citer syifa


    chubby betul syifa nih ye..geram tgk pipinya

    ReplyDelete
  2. baik2 nnt terhimpit jari nan comel itew

    ReplyDelete
  3. sama ar dengan anak saya... suka sngat nak buka tutup almari dan pintu.. takut sangat kalau tersepit tangan dia...

    ReplyDelete
  4. takpe kak cite psl asya je...dana pun kadang2 asik cite psl aiyan je... anak bujang nan sorang...

    banyaknyer patung2 kak...msti syok asya main tuh banyak2...tp sian la jari dia kene ketip ngn laci yek

    ReplyDelete
  5. olololo pipi,, tembamnya! comel!

    ReplyDelete
  6. sweet la anak sis rose. insyaAllah kalau ada anak nanti, sy pun nak dia panggil sy ibu. tp husben nak guna umi. ayoo.. XD

    ReplyDelete
  7. sedap nama dia syifa..bila dah tersepit ptt nya dia serik la nt tu...tp kekadang budak2 ni dia lupa, nt dia main lagi kan..cian dia :)

    ReplyDelete
  8. ololo comelnya!...geram tgk pipi syifa ni..

    ReplyDelete
  9. Alahai!!! Nangis erk... Kemas jer almari dia.. Kalo Aqil alahai x ada nye nak kemas2 gitu.. Happy weekend & take care yer.. ;)

    ReplyDelete
  10. cantik almrai kartun tu...banyaknya patung..hehehe

    ReplyDelete
  11. chubby nyeeeeeee. mmg patutlah tgn tu ade je mknn. hee.

    ReplyDelete
  12. atototo demukknyeeee pipiiii . hehe !

    ReplyDelete
  13. alahai comelnya syifa....nak cubit2 jer pipi tu....

    ReplyDelete
  14. hikhiikkk mana la tak chubby mesti ada makanan kat tangan :P

    ReplyDelete
  15. wah mesti riuh rumah kak liza dengan anak2 yang comel2 ni.. hehe.. macam2 kerenah comel yang dorg buat.. hehehe.. ckj suke tengok budak2 comel macam ni.. tak de kerja cari kerja.. main2 laci yer... hahaha..

    yang tak tahan roti tu.. memang kena ada ke kak, kat tanga syifa tu.. hahaha.. klakar la.. niat hati mau main.. tapi perut lapor.. haha..

    alor2.. tu la main laci asyik sngt, sampai keliru mana satu jari mana satu laci.. kan da tersepit jari.. da.. nangis.. alor2.. comel la anak kak liza ni! geram ckj!! >_<

    (sorry kak komen terover load.. excited tgk anak akak yang comey ni..)

    ReplyDelete
  16. Blogwalking here...

    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  17. alahhh comelnya geram tgk ekekek
    tulah bdk2 nie memang suke main yg bukan2 mereka memang suke xplorelah dik :-)

    ReplyDelete
  18. Jaga2 dgn jari tu...saya ada pengalaman ngeri anak tersepit jari di laci...

    ReplyDelete
  19. ANAK2 BUI PUN SAMA,SUKA MAIN BUKAK2 LACI,BUKAK2 ALMARI..

    SYIFA NI MESTI KUAT MAMAM KAN..*_*

    ReplyDelete
  20. anak mana dok serik walau dok kepit ngan laci tu...nanti dimain lagi...larang mana mau..sll izan biarkan jer..hihihi..syifa suka mkn roti eks....geram ngan pipi tembun dia tu...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠