Aksi Syifa Tatih

Author : Cik Rose Cute | 10:10 AM | 17Total Comments |
Syifa dah boleh jalan sikit-sikit tak la laju sangat...Dia risau takut jatuh...dah banyak kali jatuh tu slow jer jalannya...

Tengok muka dia semimik jer...


Barang apa tah dia pandang...suka kutip barang..

Dah terpandang camera...terus nak terpa camera hihihi...


Syifa nie sajer buat-buat muka sengih dia...apa yang dia suka sangat tak tahulah...hihihi


Dah makin dekat nak capai camera hihihi

Dah stopppp....nanti marah pulak si syifa nie...nak camera tak dapat...dah dekat...besar pulak gambarnya...
huhuhu baru nak belajar berjalan...memang lambat sikit la..si syifa nie nak berjalan...kalau mulut dia memang bising....Abang gan Kakak  memang cepat jalan...mulut berat sikit...

Nota Kaki: Selamat Bekerja Untuk Yang Bekerja...Yang Surirumah Mesti sibuk mengemas dan memasak hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. salam Rose..comelnya Syifa!.Bape umo syifa ni Rose...anakbuah k.atie pon ada sorang br belajar jalan-jatuh.Suka paut dinding klu nak berjalan..hihi

    ReplyDelete
  2. alolo...dah dapat kaki dah..anak dara cik rose nie....nanti bolehlah ajak mama main kejar-kejar...heheeh
    kiut anak cik rose nih..

    ReplyDelete
  3. hehe, comelnye..
    suke tenok budak kecik comeii2 !

    ReplyDelete
  4. suka tengok expresi budak2.. seronok.. :D

    ReplyDelete
  5. Masa JR kecik2 dulu ibu JR membuat satu 'mesin khas' bagi mempercepatkan anak2nya belajar berjalan yg dibuat dari buluh. Anak2 akan berpaut pada buluh itu sambil berjalan..

    ReplyDelete
  6. baby syifa dah jalan..suke tengok diorang bila br pandai tatih..comel jap2 jatuh..

    ReplyDelete
  7. Alahaaaai, tembamnya pipi dia (:

    ReplyDelete
  8. budak² kalau nak berjalan ni.. mulelah tak berhenti xmoo ddk diam.. kene perhati jer.. klu x habis semua dilanggarnya...

    ReplyDelete
  9. aloor cumeiny2 syifa nie .. haa siap baju polkadot layie .. bukan main suke .. dah nak ok dah tuu x lama layie melaju lah tuu ;)

    ReplyDelete
  10. alololo comeinyer dia....

    takpe slow2 ye syifa.... kang dh pandai lari baru tau pnt mama dia

    ReplyDelete
  11. Seronokkan klu anak kita dah pandai berjln lps nie siaplah klu gi shopping complex dah nak berjln sendiri....

    ReplyDelete
  12. olo..tomeynyer anak dara cik rose ni..time2 gini mmg geram tgk...

    ReplyDelete
  13. alolo..comei je...mesti pas ni tak mau duk diam dah....

    ReplyDelete
  14. alahai babam syifa nie.comelnya dia dengan dress polkadot tu..:)

    ReplyDelete
  15. ololooo syifa ni bulat betoi mata dia.. comel.. :-)

    ReplyDelete
  16. sama macam azfar la. mulut cepat tapi kaki lambat sikit. skg ni pun baru nak belajar berdiri snd tanpa pegang apa2.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠