Rita Akan Di ceraikan

Author : Cik Rose Cute | 11:10 AM | 16Total Comments |
Korang ada baca suratkhabar muka depan Utusan Tak?Kesian artis niekan....mungkin itu jalan yang terbaik buat mereka...Sempena  hari jadi ke-36 yang disambut esok akan menjadi kenangan paling 'meruntun hati' dalam hidup pelakon Rita Rudaini Mokhtar apabila dia menerima berita sahih bahawa suaminya, Aidil Zafuan Abdul Razak, 25, telah membuat permohonan untuk bercerai.



  Menurut Rita, pemain bola sepak kebangsaan itu sendiri sudah memaklumkan kepadanya melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) mengenai permohonan perceraian itu.

Sms Yang di tuju kepada Rita

"Saya sudah failkan benda itu (perceraian). Peguam saya akan maklumkan lebih lanjut kepada awak.

Apa kata Rita Rudaini...

 "Saya terima apa yang sudah tertulis. Kami bernikah di Thailand, mempunyai dua anak dan sekarang ini saya bakal bergelar ibu tunggal, semua ini takdir hidup saya.  Menurut Rita, dia tidak berasa kecewa atau bersedih dengan apa yang telah diputuskan suami memandangkan sudah lebih empat bulan Aidil 'menghilangkan' diri setelah keluar dari rumah mereka.



 Nota Kaki: Susah jugak kalau kawin tak dapat restu ibubapa dan mak mertua tak suka kita  emmm...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. ye dikk
    asal nye begitulah
    kalau 1st kawin x redha orlh org tua .. dan sampai bila2 ibu bapa x suke memang susah nak hidup bersama ..

    tapi macam akk , awal ibu dan ayah x suke sbb hubby dua pupu akk , ummi x suke sbb kawin sedara .. tapi bila kami kawin .. umi dan ayah restu dan redha , alhamdulillahhh walau banyak dugaan hidup kami insyaallah doa selalu dipanjatkan agar berkekalan .. dah 12 tahun bersama .. harap2 x dilanda badai yg kuat .. aminnn

    kesiann kat rita , x habis2 kan .. harap dia kuat hadapi semua ini dan tabah .. kes sama macam abby .. lagilah anak masih kecik .. huhuhu

    ReplyDelete
  2. Aidil ni memang lelaki tak berotak, dia patut mempertahankan rumah tangga dia. takperlu jadi lelaki dayus, siap menghilangkan diri. mmg keluar masih lg number 1 utk lelaki tp kalau keluarga sendiri nak meruntuhkan masjid, dia patut fight .pertahankan bini dia. ini ikut je bulat2 telunjuk keluarga. akai takdak =='

    ReplyDelete
  3. tp sebenarnya, apa yg berlaku takdir. aidil bukan yg terbaik utk rita, bagus lah cerai. protect bin pun tk boleh. hope lepas ni rita dpt yg lebih baik. aminnn

    ReplyDelete
  4. mungkin ada hikmah disebaliknya

    ReplyDelete
  5. ps : dikk nanti tukar signature tuu ke tepi ye dik .. sebelah kiri post ;)
    anyway tQ dear .. sgt2 hargai .. rose nie best lahh ;)

    ReplyDelete
  6. kak liza mohon check email.. hehe

    ReplyDelete
  7. betullkalau kahwin tak dapat restu ibu bapa susah!!

    ReplyDelete
  8. sbnrnya bkn artis pn ramai cuma tak didedahkan je..kita ambil,pengajaran dari kejadian...restu dab doa ibubapa tu teramat penting utk menjamin kebhgiaan selain kedua pasangan berusaha utk menjaga mahligai impian dgn sebaiknya.

    ReplyDelete
  9. kesian jugak kat rita...dugaan hidup dia kan..

    ReplyDelete
  10. Dah takdirnya begitu apa nak buat. Ibu bapa boleh kahwin kerana suka sama suka, tapi anak2 yg tak minta dilahirkan hasil nafsu ibu bapa mereka itulah yg menanggung akibat dari perceraian yg amat dibenci Allah itu...

    ReplyDelete
  11. Benci dengan aidil... Seolah2 takde otak nak fikir secara waras... tolongla. Anak Dah Dua tapi apsal Masi tak reti nak pertahankan rumah tangga tu.. Dulu bukan main lg sanggup nikah sampai ke Thailand. Apsal Sekarang macam orang hilang akal.. Ada otak tapi tak reti nak pakai...

    ReplyDelete
  12. BAGUS JUGAK MCM TU DARIPADA DAPAT SUAMI YG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB..HARAP MUKA JER HENSEM...UISHHH

    ReplyDelete
  13. mg rita tabah.. doa mg rita dpt lbh baik lg dr aidil..

    ReplyDelete
  14. mmg ada hikmah.semoga aidil dan rita bertemu kebahagiaan sebenar mereka.Sebenarnya marah juga dekat lelaki yg tak bertanggungjawab..hehe

    ReplyDelete
  15. berpisah lebih baik kalau bersama lebih menyakitkan

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠