10 April 2012

Photografer Very Nice

Assalamualaikum....dan selamat Pagi....hari nie aku tak tahu nak publish entry apa.....Fikir punya fikir...terus aku bukak FB cuci mata layan gambar kawin....cantik-cantik gambarnya....Jom! Layan...Mana tahu yg tengah kerja boleh bukak mata sikit hihihi
Nie Bukan model tau hihihi tapi cam modelkan...
hahaha very nice photokan...
Sweetnya....

Gambar nie....dah macam alam lain pulak...
Romantiknya...pemandangan pun cantik....

 
Simple tapi menarik......

Korang pernah berangan tak ?nak photoshot satu famili? So sesiapa yang berangan nak photoshot satu famili pun boleh jugak tau....cukur jambul,birthday party...semua boleh...hihihi...




Banyak lagi contoh photoshot....aku sempat upload yang nie jer....Cuci mata Di pagi hari....Gambar di atas tue bukan Syifa tau...

Nota Kaki: Sesiapa  yang rasa nak photoshot yang kreatif klik  Pak Ngah  Tue tuan punyer FB
Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

38 comments:

  1. canrik2 gambar hasil tembakan dia. maera gemar pic pengantin yg pakai baju putih tu, yg landing kat rumput.hehe~

    ReplyDelete
  2. Suke tgok pic pengantin..Cantik2 sangat kan...

    ReplyDelete
  3. tingin nak berphotoshot kat luar tapi tak tau bila.... la tgh boyot tak sesuai plak... hehehe tungu baby keluar lah

    ReplyDelete
  4. bertuah pak ngah dpt promotion free dr cik rose HEHE


    sy penah gak berangan nak photoshoot satu famili..nak buat yg kawen dah terlepas..zaman kita dulu takdak mcm ni semua..balik-balik pakat amik gambo golek atas katil pengantin, atas pelamin atau tepi pokok bunga emak HEHE

    ReplyDelete
  5. SEMUA GMBR NYA CANTIK2..MMG PANDAI DIA AMBIK GMBR..ADA SENI

    ReplyDelete
  6. memang cantik
    kebanyakannyee amik pic biasa2 aje tapi mereka buat editing ..
    nie semua kerja org kreatif ;)

    ReplyDelete
  7. ada kawan blogger, dia kawin pun guna khdmat Pak Ngah...

    yupp..hasil dia sangat cantik... ;)

    ReplyDelete
  8. sy pnh berangan nk photoshoot 1 family tp hubby pulak jenis xsk bergambo.. so, sekadar berangan je lah nampaknya..hahhah

    ReplyDelete
  9. best kalau kita dapat berphoto shoot kawin semula kan cik rose..hihihi..

    ReplyDelete
  10. Salam Rose..zaman k.atie kawen dulu..xdernya photoshoot2 ni,bergambar la sampai lebam kat pelamin tu jer..hikhikhik

    ReplyDelete
  11. yup... every picca show the sweet moment..

    kalau minat nk berphotoshoot bole lah roger2 alycia ;)

    ReplyDelete
  12. xder fb la. camno nk klik? hu3

    ReplyDelete
  13. terus rasa nak kahwin , terus rasa nak ada anak .. tapi sebenarnya nak ada kamera hebak tu .. hehe

    ReplyDelete
  14. simple je gmbanyee tp nice..suke suke!!

    ReplyDelete
  15. Terkenang la pulak... Menggamit kenangan gitu..

    ReplyDelete
  16. ish teringin gak masa kawin dl xbuat pun...ingat cik rose share gambar kawin cik rose...nak tengok gak..

    ReplyDelete
  17. suka tengok yang kat alam bunian tu..
    comel...

    ReplyDelete
  18. mmg cantik.berangan juga nak hire photographer macam nie utk family outdoor..:)

    ReplyDelete
  19. Teringin lak nak kahwin lagi..ahaks!!
    bila ler aku nak pandai amik gambar macam ni...huhuhu

    ReplyDelete
  20. wah..cntik2..suka gk tgk pickawin skarang,..cun2 blake

    ReplyDelete
  21. @Zie

    Cik Rose Pun teringin jugak zie hihihi

    ReplyDelete
  22. @ieda

    betul tue kak ieda...cam kita edit blog hihihi

    ReplyDelete
  23. @IntaNBerliaN

    hubby cik rose suka...ongkos pulak tak ada hihihi

    ReplyDelete
  24. @fieda

    tak per fieda..photoshot famili pulak...hihihi

    ReplyDelete
  25. Cantik!

    Hermmm start la ni omak verangan..
    Amik gambo anak je :)
    TQ sudi singgah blog shima

    ReplyDelete
  26. cantik hasilnya... Nida minat juga dunia fotografi ni... :)

    ReplyDelete
  27. Suka gak tengok gambar kawen ni..
    Dan suka gak ambik gambar bb :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠