Abah Suka Syifa Kacau Ibu

Author : Cik Rose Cute | 11:56 AM | 36Total Comments |
Assalammualaikum

Alhamdulillah,hari ini 12 april 2012  maka genaplah  Nur Faqihah Syifa 1 tahun 1 bulan 8 hari....Kini makin banyak kerenah yang dimiliki oleh syifa,semakin pintar,suka memanjat dan belek buku kakak sekolah.

Sekarang nie udah pandai kacau aku  bila online,pantang dengar lagu rancak  mesti goyangkan badan dengan tangan sekali .Yang paling best suka sakat abang tengah tidur...hihihi geram tengok telatahnya...

Tapi sekarang syifa tak nak duduk dalam stroler,tapi aku paksa jugak...penat nak mendukung...dukung kejap bolehlah pastu kebas tangan...abah pun dah tak larat tak mau dukung syifa jugak...


gambar ni aku,snap time dia tengok tv,memang suka betul tengok tv lagi2 rancangan baby Tv hihihi



Senyum...Bila tahu ibu snap gambarnya...


 Gambar nie paling dekat aku snap....



 Syife time baby...lahir2 pipinya dah cubby tau...


Gambar nie...aku dalam pantang....Syifa lahir memang pipinya dah cubby dan rambutnya lebat

Note: Rasa-rasa korang berubah tak muka syifa dari baby sampai sekarang....hihihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

36 comments:

  1. alor2 .. geram tgk pipi syifa .. huhuh macam pipi anak2 akak masa kecik2 dulu .. cubby ! ...

    sekejap je masa kan rose .. sedar2 anak2 semakin besar .. x terasa punn masa tu berlalu ..

    ReplyDelete
  2. @ieda

    betul tue...cepat betul wakt berlalu..

    ReplyDelete
  3. geramnyer tgk pp syifa... gembam gebus...dr masa bby sampai skrg sama je

    kalu lah aiyan blh segebus syifa alahngkah bestnyer

    ReplyDelete
  4. comelnya syifa...tembamnya..geram unti..pipi mcm donat...

    ReplyDelete
  5. chubby nye pipi syifa..semoga syifa membesar dgn sihat dan kuat..eceh cam iklan horlicks..

    ReplyDelete
  6. comel..chubby pipi dia..geram nak cubit ni

    ReplyDelete
  7. Minum susu ape Syifa ni...montel betol pp die...

    ReplyDelete
  8. Beram nyer nengok PP dia rasa nak gigit.. ;)

    ReplyDelete
  9. comelnyeeeeee...geramnyeeee..;D

    ReplyDelete
  10. huhu,..anak izan pun cubby cam syifa gak...wajah syifa ada berubah sikit jer dari lahir...ehe...dah pandai kacau ibu nk online eks...

    ReplyDelete
  11. comel nya.. pipi chubby nak cubit sikit... sama macam Baby Haiqal, dia sangat2 suka tengok baby tv.. :)

    ReplyDelete
  12. tak banyak berubah sangat .. pypy dia bam bam ...grrrr ...geram...chumil!

    ReplyDelete
  13. oloh tomey tomey... geram deno tengok!!! comel! :)

    ReplyDelete
  14. boleh tak kalau nak picit pipi tu?hehehhe XD

    ReplyDelete
  15. geramnya tgk syifa ni.. emmm bam bammm nya dia....

    ReplyDelete
  16. Geramnyaa ngan pp syfiqa.. cute betul dia.. :)

    ReplyDelete
  17. makin bsr makin comel.. y pasti pipi n rambut syifa sama je...

    ReplyDelete
  18. ske tgk pipi dia bam bam..geramm :)

    ReplyDelete
  19. hihi still comel dari lahir sampai sekarang..:)

    ReplyDelete
  20. alahai cute nye dia dengan reben bunga kat atas kepala...

    ReplyDelete
  21. suke nye tgk pipi Syifa,tembam..

    ReplyDelete
  22. anyonyonyo..tembamnya dia..tomei..hihihi..perangai syifa serupa dengan anak saya alesya...


    menjawab pertanyaan kamu,ya dear :) saya edit guna photoshop ;) boleh la sikit2 bukan pakar sangat pun :)

    ReplyDelete
  23. alalala cian syifa dah berat semua tak larat nak dukung dia yer hehehe pipi tembam..geram je rasa nak cubit2 ahakss

    ReplyDelete
  24. pipi maintain sampai sekarang..

    ReplyDelete
  25. wah2.. siap goyang2 badan n tangan dgr lagu rancak? hehehe.. mesti comel.. ada beza la kak masa baby n sekarang.. yang tak de beza muka dia tetap tembam.. rasa macam mau cubit jak pipinya! ei! hehe


    *p/s : akak mohon reply email segara ya. sebab next week ckj tak tau lagi busy ke tak.. tau xsempat nak buat sticker..hhuhu

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum Cik Rose,

    Amboi tembamnya pipi si Nur Faqihah syifa nih.....memang beza sangat,la ni nampak lagi tembam he.he.he....geramnya......

    ReplyDelete
  27. wah.. comelnya.. geram nak cubit2 pipi beliau (# O ____ O #)

    ReplyDelete
  28. hai salam kenalan...chubbynya bby

    ReplyDelete
  29. Budak2 sekarang dengan bbtv memang tak leh pisah.. :)

    ReplyDelete
  30. ooo mmg pipi syifa tmbam ek... patutlah skrg pun sama... tp geram tgk pipi dia tu.. rasa nk cubit2 manja gitu..hihii

    ReplyDelete
  31. tak byk berubah muka syifa.pipi n rmbutnya tu tetap sama.hehe..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠