Tv Baru LED Samsung

Author : Cik Rose Cute | 10:51 AM | 18Total Comments |
Semalam aku tak bukak blog.....Sibuk sikit.......Pagi lebih kurang pukul 10.00 lebih  antar syifa gi klinik sebabnya....untuk check bulanan....Baby kalau belum setahun cam tuelahkan.....kena check....Lepas bawak syifa gi klinik aku gan cik hubby tak balik terus kitaorang ronda2 sambil usha harga tv  .....Tv yang lama tue dah rosak.....Kitaorang budget dalam rm 1300 jer....kalau lebih daripada tue tak payah beli hihihi......Save budget tak lama lagi nak bukak sekolah.....

 Usha punyer usha dapatlah harga murah dalam rm 1325.....okey tak harga tue.....Tv samsung LED 32 inci.....nipis dan ringgan tau comel jer....Harga sebenar 1399....Cik hubby aku tambah 25 ringgit jer....Gambar memang cantik...boleh tengok Movie kat tv nie cucuk jer kat lubangnya.....Memang seronoklah dapat harga tue.....Pendapat korang murah tak ?? hihihi Smile Be Happy...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. behnyer cik rose dpt tv baru..hrganya tu ok la kot..

    ReplyDelete
  2. tv led mmg best tgk.. gambo pun cantik.. puas tgk cite.. hihii

    ReplyDelete
  3. murahlah tu... dulu masa beli LCD harga macam tu jugak.. skang LED kira ok lah..

    ReplyDelete
  4. yup ... harga tu mmg sangat berpatutan, LED tu

    ReplyDelete
  5. @C i k P i p i T e m b a m

    bukan lcd la...LED hihihi lcd pernah pakai dah rosak...

    ReplyDelete
  6. sy x pndi sgt kalo rega brg elektronik nih..xpelah cik rose..tv lama pon dh rosak..mmg tv penting dlm kehidupan hihi

    ReplyDelete
  7. wah tv baru..nk pegi rumah tumpang tgok tv kt sana boleh?hehe..

    ReplyDelete
  8. wah tb baru,LED lagi? oh LED oklah dgn harganye.bak kata pepatah,menang beli,senang hati....eh betul ke ni?emm,layan jelah labuuuuu...^-*

    ReplyDelete
  9. Salam singgah.. wwaaa.. Kira murah la tivi tu.. Kalau cucuk kat PC lagi best.. Boleh berinternet sambil tgk tivi...

    ReplyDelete
  10. Memang murah, boleh beli 2 lagi satu letak kat dapur, satu lagi kat bilik tidur...

    Tajuk Entri terbaru di blog JR: "Kaum Wanita, Tolong Galakkan Suami Anda Kahwin Empat"

    ReplyDelete
  11. wahhh .. tv baru ..mesti seronok tengok movie nanti ..apapun ..umi nak ucapkan ..


    selamat tahun baru buat sis sekeluarga .. moga segala impian menjadi keyataan :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠