Aksi Syifa Tengok Tv

Author : Cik Rose Cute | 2:14 PM | 2Total Comments |
hari nie aku nak kongsi gan korang aksi syifa bila tengok tv....Syifa nie memang suka tengok tv....kalau tak caya tengok gambar  kat bawah...aku sajer ambik....waktu nie memang kusyuk betul si syifa nie...

 ha...kan...kusyuk betul dia layan cerita kartun kat Astro  "Baby Tv"....Siaran tue...memang siaran kegemaran dia....Aku kalau nak masak...bukak jer siaran tue....dia mesti diam depan Tv hehehehe.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

2 comments:

  1. mmg kusyuk betoi ni.. siap angkat kaki.. hihii

    ReplyDelete
  2. samala dengan kembar. nak bagi dok diam pasang je rancangan BABY TV. Senyapla dorang.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠