Help! Me Help! Me...Eror benda nie?? -bX-l4u1mh-

Author : Cik Rose Cute | 5:28 PM | 10Total Comments |
Aduh!! kenapa dekat page Element keluar gambar camni erk?...Ada sesiapa tahu....nie Cik blogger buat hal....Tolong....Boleh gi tahu...Aku dok fahang setarang benda nie...dari semalam lagi....


Korang nampak tak kat atas tue.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. dtg singgah... harap dapat membantu utk mengundi mashi.. http://hatiberbungaros.blogspot.com/2011/12/contest-papa-i-love-you.html
    ^_^

    ReplyDelete
  2. ouh, kalau macam tu biasalah tu. nanti dia baik sendri.

    ReplyDelete
  3. uiii tukar lagi, ingat sy dah tsilap masuk blog tadi..hehe..

    kalu jd cmtu, rfresh je komputer..pastu akan ok..saya pun salu jd gini..huhu

    ReplyDelete
  4. cuba akak guna browser lain. kalau akak guna chrome, cube akak bukak blog guna mozilla or IE. saya pon kena gak semalam. sy try camtula. then ok

    ReplyDelete
  5. kalau guna google chrome, try guna moziila atau IE. nanti die okey.

    ReplyDelete
  6. pernah gak camni ... especially bila line slow, pastu tekan publish byk kali...xleh wat per la, backward smula, then publish smula la kot @ refresh jer.....klu post entries hilang masa nk publish tu pn xleh watper

    ReplyDelete
  7. kena gak aritu...refresh byk kali ok doh..

    ReplyDelete
  8. harap komen diatas membantu.tu ja sy nak komen.hiks..

    ReplyDelete
  9. bui pun mcm tu semalam..tp dh ok pulak hari ni..

    ReplyDelete
  10. http://valuable-love.blogspot.com/2011/12/fix-bx-l4u1mh.html

    cuba try buat camni.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠