Betul ke Fasha Sanda Nak kawin!!!

Author : Cik Rose Cute | 3:57 PM | 10Total Comments |
Betul ke  Fasha Sandha nak kawin nie.....Aku rasa dah banyak kali gosip Fasha Sandha gan jejai nie....merancang nak kawin....tup-tup tak jadi....Baru jer hari tue gosip Fasha Sandha gan Botak hehehe.....Gosip dunia macam-macamkan....Artis biasalah...kalau tak ada gosip tak glamour la pulak ya dok...
Pasangan yang dah berapa kali plan nak kawin nie....Tapi tak jadi-jadi jugak....Kita tunggu tahun depan...Semoga jodoh diaorang sampai....Tak sabar nak tengok Fasha Sanda kawin.Hari tue Fasha Sandha ada cakap...Ibunya tak  bagi dia kawin gan jejai.....Korang bacalah kat bawah nie...


Bagai tidak sah jika satu tahun berlalu tanpa ada khabar angin mengatakan aktress sensasi Malaysia, Fasha Sandha bakal menamatkan zaman bujang.

Fasha Sandha yang semakin hari semakin mengecap populariti menerusi barisan drama bersiri dan yang baru habis tayangan, Cinta Elysa akan muncul dengan Dari Kerna Mata tidak lama lagi.
Awal hari ini, kami menerima satu kiriman gambar dari seorang kenalan yang rapat dengan Fasha Sandha berserta informasi yang di’dakwa sebagai sahih.

Bukan gambar di’sebelah ini, tetapi gambar Fasha Sandha yang di’katakan sedang mencuba persalinan pengantin beliau selepas ini. Mungkinkah ini salah satu gaun pengantin yang bakal di’kenakan Fasha Sandha nanti?

Sumber kami yang kini sedang terlibat secara langsung dengan persiapan perkahwinan Fasha Sandha berkata aktress ini sedang bahagia untuk bergelar isteri kepada Rizal Ashram (Jejai) tahun hadapan.

Perkahwinan Fasha Sandha & Rizal Ashram di’khabarkan bakal berlangsung sekitar tarikh jatuh’nya ulangtahun kelahiran si gadis iaitu 28 Mac 2012 — tetapi ia’nya jatuh pada hari Rabu.

Mungkin di’bawa ke hujung minggu seperti mana majlis perkahwinan biasa yang lain. Common sense. Jika benar seperti di’dakwa oleh sumber kami, tahniah terlebih awal buat Fasha Sandha & Rizal Ashram.
P/S: Birthday Fasha Sandha bulan mac jugak..Sama ler gan birthday aku hehehe...Sempena Birthday aku nanti nak anjurkan Contest la.... Ada ke orang nak join??? Akukan tak sepopular Lyssa Fauzureen....hehehe


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. cantikla plak gaun tu.. mg fasha cpt2 kawen.. :-)

    ReplyDelete
  2. lor jd gak ker kawen ngan jejai...dulu ckp mak die xbg..pastu dnga2 die bercinta ngan johan...tup tup kawen ngan jejai...poning2

    ReplyDelete
  3. lantaklah bila pon fasha nak kawen haha..


    nk buat contest nnt syarat jgn bnyk sgt tau haha

    ReplyDelete
  4. Jejai anak bekas MB...memang sepadan dgn Fasha..

    ReplyDelete
  5. kawen je la..
    jodoh kuat kot dorang ni..

    ReplyDelete
  6. eloklah cpt sikit kawen.dah tua kerepot dah tu.muahaha..

    Aiman dan en suami lahir bulan mac jugak.buatlah contest,insyaallah kutu join..:)

    ReplyDelete
  7. kawen la cepat2. asyik kuar gosip tang dia jer,naik menyampah plak

    ReplyDelete
  8. Hoo..cmtu eaa..
    Papepun..cun la gaun fasha tu.hehee

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠