Hari Selasa Yang Ceria

Author : Cik Rose Cute | 12:09 PM | 10Total Comments |
Lucu tak gambar keluarga kat bawah hehehe.....Anak aku memang suka giler tengok  Mr Bean tau...Anak korang suka tak?? ~Smile Be Happy~ Muuaahhhh..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. perghhh cute sgt2 la kalau mr bean berambut panjang.sweet u..auwww :P

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. ade² jer .... ank kt minat jgk drpd tv sampailah kami kene download dkt hs sbb dia asyik nak tgk mr. bean jer...

    ReplyDelete
  3. Anak JR pun suka cerita Mr Bean, walau diulang 5-6 kali mereka masih sempat ketawa...

    Tajuk entri terbaru di blog JR: "Seram....Berita Maut Untuk Penggemar Jus Oren"

    ReplyDelete
  4. cuba google rowan atkinson's family.
    anak dia hensem dengan lawa tau~he~~

    ReplyDelete
  5. hhahaha time nk marah boleh la tgk pic ni..huhuh

    ReplyDelete
  6. iskhhh cik rose,

    seram sejuk lak tgok gambo tu...

    takut lak terkenan...hahahhaa

    ReplyDelete
  7. tgk muka mr. bean pon dah kelakar. HAHA

    ReplyDelete
  8. saya pun suka Mr. Bean...ahaks

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠