Plan Nak Ke Banting

Author : Cik Rose Cute | 11:31 AM | 13Total Comments |
hari nie....rasanya nak berjalan ke banting.....Nak carik baju sekolah si kakak...Kat pekan banting murah sikit...kalau beli kain.....Korang hari nie ke mana?...atau duk umah jer....Berangan jugak nak berjalan ke Ikea...Cik hubby pulak tak tahu Ikea tue kat mana.....Tue yang cik hubby malas nak bawak aku tue......(muka merajuk nie..hehehe)  pernah tak korang sampai pekan banting hehehe.....
 Nak beli baju sekolah si kakak nie...tahun depan 6 tahun kau....Baju taska nya warna pink...baju yang lama tue ada...kainnya tak cantik..bila gosok berbulu....


nie gambar syifa...kat mcd banting....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. ooo ratu dah siap sme dah perkakas anak2.mmg dah awal2 simpan skit2 sbb takut hujung2 tahun ni byk hal kan...kang meragau jugak nak cekau.tggl tunggu nk bli buku n simpan utk yuran2 je awal tahun...

    ReplyDelete
  2. Hujung tahun selalu merasai kesakitan yg sama berulang: kena sediakan duit yg banyak utk persalinan sekolah anak2, alatulis, yuran dll..adeeeiii...

    Tajuk entri terbaru di blog JR: "Fakta Mengejutkan Tentang Gerhana Bulan Malam Ni..Mesti Baca!!"

    ReplyDelete
  3. wah..shooping untk skola along yer...bagus2...nanti leh tgk apa yg dibeli..ajhit sendri ke..
    alololo..tomeinyer budak tecik tu mkn mc d

    ReplyDelete
  4. @ratusiput

    ya ker...cepatnya...planing yg baik punyer ya...

    ReplyDelete
  5. comelnye ank2 cik rose nie.. wah, dh nk start shopping utk skool dh ke? hehe..

    btw, sy tag cik rose..
    http://greennnpanda88.blogspot.com/2011/12/segmenjom-singgah-dan-kenal.html

    ReplyDelete
  6. cik rose org banting ker?sy org sijangkang...

    ReplyDelete
  7. akak dok banting?abg fiza dok banting.kat taman sri putra..ade gak le fiza jalan pekan banting tu..dah maju skang..^__^

    ReplyDelete
  8. kakak dh 6 thn rupanya thn dpn ek... sronoklah dia shopping brg sek utk dia.. hihii

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠