SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

Author : Cik Rose Cute | 3:57 PM | 34Total Comments |
Assalamualaikum !

Kalau nak tahu....Hari ni , 1st Anniversary blog Lyssa Faizureen......Mest korang kenalkan....awek cun dan comel nie.....Cik Rose Cute Ucapkan Tahniah ! Dah genap setahun pun erk ? :) Waaa Akak  respect gan Adik Lyssa walaupun belum setahun folowers dah banyak  giler lebih 30 000 orang follow.... , Tahniah!! Akak Ucapkan Buat Lyssa ! Baru satu tahun , blog dah meletop!!  kalau dua tiga tahun....mengalahkan artis nie hihihi>.<


So , hari ni , Akak join segmen Lyssa nie..... :)


Nak Join Klik Banner comel nie...

Pendapat Akak tentang blog Lyssa....

First.. Blog Lyssa ni memang berguna untuk blogger baru...... sebabnya kat blog Lyssa ada  tutorial yang senang nak follow okey...:)
 
Second : Blog lyssa kemas dan loading tidak lama.....tue yang penting

third : Lyssa seorang yg peramah  dan suka tolong orang...Walaupun Lyssa seorang blogger yg glamour....

Itu saja pendapat akak okey....Untuk blogger yg singgah sini...Jom! join Segmen Lyssa nie...Tarikh tutup hari nie sebelum pukul 6.00pm....

Bye ^_^


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

34 comments:

  1. dri segmen lyssa....
    nk follow boleh?
    dh follow pon!

    ReplyDelete
  2. http://putraamirulgafimmers.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  3. muja singgah balas,, tq for visiting,, muja follow :D
    http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yg sme...
    Time kasih dah follow sy nye blog
    ainistyl3g4.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. wohooooo! thx sudi lawat :)

    kunjungan balas ke sini.. semoga yg punya blog sihat-sihat2 selalu hendaknyaa :)

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yg sama,Ain follow;)

    ReplyDelete
  7. Tq....berkunjung ke blog saya.....
    Sepul folow u k.....

    ReplyDelete
  8. trima ksh sudi dtg blog sy .. sy mmbls kunjungan n mnfollow :')

    ReplyDelete
  9. dari segmen lyssa ..
    nice blog ! =)
    sudah follow ..
    trimas sudi singgah blog niena ..

    ReplyDelete
  10. akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  11. dtg dr segmen yg sama :D
    jemput singgah blog muni ..

    http://moonibubblez.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html#comment-form

    ReplyDelete
  12. balas kunjungan .. thankz kak sudi bw blog saya =)

    ReplyDelete
  13. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

    ReplyDelete
  15. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  16. terima kasih sbb follow saya...saya dah follow kak dah..

    ReplyDelete
  17. hye..salam perkenalan,,Thanks..sbb dtg jenguk.sy follow back.

    ReplyDelete
  18. Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

    ReplyDelete
  19. dari segment lyssa secret
    4low u..4low me bck ya..

    http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  20. dr segmen yg sma..

    nice blog ^^

    ReplyDelete
  21. hye saya singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog saya pulak. btw, saya dah follow blog ni ea.

    peace yawwwwww (^_^)

    ReplyDelete
  22. datang dari segmen yang same :))



    http://jejelinsenget.blogspot.com/2011/11/nampak-tak-banner-atas-tu-syg-hee-hari.html

    ReplyDelete
  23. dtg sini pulak ye...
    dah lama follow kan kan?
    hihi.

    ReplyDelete
  24. singgah diri dari segmen yang sama !

    http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  26. hai..salam perkenalan..

    dari saya

    http://madamemaamy.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  27. Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D # Maaf, lambat sampai. Trafik sesak! Hehe.

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  28. hye dear..Yanti singgah n follow sini...jemput singgah n follow blog kite!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠