Biar Mimpi Sampai Ke Bintang

Author : Cik Rose Cute | 7:26 PM | 12Total Comments |

saper ada  tgk citer  kat atas  nie? Best jugak tengok cerita nie tau....Apalagi heronya hensem....Aku memang suka tengok Randy Panggalila nie mukanya ala2 selamba tapi hensem hihihi.....Aku mula minat Randy sejak aku tengok sinetron "Nada-nada Cinta kat Astro.....SEbelum nie randy dah banyak berlakon sinetron..tapi tak layan sangat hihihi Boleh di katakan best jugak cerita nie....Aku tengok Randy tak kekok berlakon dengan pelakon kita kat Malaysia nie....

 Aku suka dengan kinah yang sengal tu..nak cakap omputih  tapi entah apa2 di sebutnya.......present dia sebut presten...macam tak logik la kan tapi sengal2 kinah dia kaya dalam cerita tue....Kinah nie bukan heroin tau  kinah nie kawan baik gan  heroin dalam cerita nie....Korang tahukan siapa heroinnya.....syok jugak tengok muka ... slenger macam tu...Boleh dia tak suka iPad sebab ipad tu tak ada  keyboard cam komputer  hihihi lawakkan.......Ada ke orang kaya perangai cam gitu erk??

Waktu aku tengok cerita nie...memang aku layan betul2...Romantik jer aku tengok Randy..... Cik hubby aku bengang jer dengan aku....Sebab kusyuk melayan movie nie.....

p/s: Ada sesiapa tengok ke? kalau tengok cerita nie...apa pendapat korang best ke tidak?? "Smile Be Happy"


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. mang besh...untg la elfira...heehee,,,

    ReplyDelete
  2. Akak kata, ni citer bebudak remaja. Tak pernah tengok pun.

    ReplyDelete
  3. Uhhh....belum tengok, tapi lepas ni kalau ada masa nak tengok gak...

    Tajuk entri terbaru di blog JR: "Ngeri Dan Dahsyat: Doktor Jumpa Biji Mata Di Dalam Kemaluan Wanita"

    ReplyDelete
  4. minattt sgt2 kat randi.1st tengok dia kat cite "cinta melodi"..bila dia senyum,fahz turut tersenyum sowang2.perasan ek.wahahha

    ReplyDelete
  5. ramai yang kata best..tapi akak tak tengok pun lagi.ada ulangan nanti akak nak tengok..

    ReplyDelete
  6. terlupa nak tengok.mmg sgt kecewa smp rasa macam nak dera diri tak makan sehari.hoho tipu2..

    ReplyDelete
  7. @~~zAnAfAhMi~~

    boleh tengok jugak hihihi suka layan cerita remaja nie...

    ReplyDelete
  8. kite tgk cik rose..khusyuk gak tgk..mmg watak kina tu wat org tergelak la..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠