Lyssa Faizureen Follow sini

Author : Cik Rose Cute | 9:50 PM | 5Total Comments |
hari nie aku rasa happy sangat2....aku bukak blog jer aku tengok....kat followers aku ada gambar Lyssa...hihihi...dah lama dah aku tunggu si lyssa nie follow aku tau.....Thanks Lyssa kerana follow akak.....

 korang nampak tak...muka lyssa yang comel tue hihihi...bukan follow jer...komen pun ada jugak.....tengok kat bawah....
ha...nanti korang tak caya pulak hihihi....Okeylah aku nak tengok tv pulak....Selamat Malam...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

5 comments:

  1. sebelah tu ada follower nama jue aziz. Jue aziz pelakon tu ke? HEHE. Jgn Marah Jue Aziz. :p

    ReplyDelete
  2. Tuah ayam nampak di kaki tuah cik Rose nampak di blog....

    Entri terbaru di blog JR:

    "Tragedi Rambut Panjang Awei Wings - Satu Nostalgia"

    ReplyDelete
  3. lyssa ni bagus.. peramah... walaupun follower ramai tp x sombong... btw tahniah cik rose..

    ReplyDelete
  4. wah bestnya , bila lyssa nak singgah belog akak pulak huhuhu....


    p/s: jemput menyertai contest sinar raudah http://www.sinarraudah.com/2011/12/contest-anniversary-sinar-raudah.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠