Lainnya Rozita Che Wan Dulu Gan Sekarang

Author : Cik Rose Cute | 4:30 PM | 8Total Comments |
Hai! aku nak kongsi gan korang gambar seorang artis nie,,,dulu gan sekarang...cuba korang perhatikan.....lain tak?...adakah kerana "safi Rania Gold" hihihi.....Apa pendapat korang.....nie mesti cara make-up tue yg muka Rozita Che Wan lain dulu gan sekarang...Betul Tak??




Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

8 comments:

  1. sekarang dia dh pandai bergaya..tapi dia mmg cantik asli kan

    ReplyDelete
  2. takde rupa RCW pun yg first tu.ehehe...jauh beza bila tengok kan..

    ReplyDelete
  3. lain!! waktu muda2 muka cam xbpa matang lagi...=p

    ReplyDelete
  4. dlu cntik..skg laaaagi cntik! :D

    ReplyDelete
  5. dulu masa muda kan.. mestilah lain dan dah banyak berubah skrg umur dia pun dah nak msk 40thn.... apepun muka dia cantikkkk sgt...

    ReplyDelete
  6. muke dia lain dr dulu tp dia sgt2 cantik.. body dia mmg cun lah

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠