Cerekarama | Ajaibnya cinta Best Tengok Botak!!

Author : Cik Rose Cute | 12:33 AM | 9Total Comments |
Seronok betul tadi aku layan citer nie.....Lucu pun ada......Yang paling best lagu hindi dalam cerita nie....Cinta itu tidak mengenal usia atau sesiapa...Cinta itu buta.....Aku tengok Johan dalam cerita nie kelakar la....hihihihi kelakar tapi comel gitu....ada ke orang sokong dengan pendapat aku.... dalam kandang kambing pun sempat lagi mengayat hihihi.....Sesuaikan tajuk Ajaibnya Cinta......Umie aida pun best...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. a ah memang kelaka..johan pun nmpk comel je nyanyi lagu hindustan haha

    ReplyDelete
  2. mcm best je...terlepas tgk la semalam...

    ReplyDelete
  3. hahahah kelakau gile kan oyan dalam cite ni..makin maju dah oyan skang :)

    ReplyDelete
  4. Memula tu masa Johan terpandang gambar Umie masa dia nak mencuri tu, MJ ingatkan Erra Fazira..heee

    ReplyDelete
  5. adoi tak tengok..tak dapatlah nak komen.tp muka johan tu mmg blur je!hehe...

    ReplyDelete
  6. Salam,herm sesape kt sini tau x tjuk lgu wktu umie n botak dlm kndang?? Best la lgu tu.. Anybody knows??

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠