Aku Nak Bagi Miss Lyzeer Sentap

Author : Cik Rose Cute | 3:30 PM | 4Total Comments |

*kalau nak join,klik ja banner atas ni no*


Contest ni senang je..
-x payah follow blog ni ( kalu nk follow sebab ikhlas ye....x de paksaan sama sekali, peace)
-x payah tag sesiapa (miss tau, korang pun bukan rajin sgt nak tag2 orang..kui2)
-x payah like my fan page (miss x de official fb pun LOL)
-x payah tempek banner kat side bar (bg semak korang punya side bar yg sedia semak tu dah..haha, peace lagi sekali )

senang ja contest ni,kita cuma bagi tuan blog ni sentap dengan mengkritik blog beliau..aku bab-bab mengkritik nie susah sikit hehehe...yalah...Blog aku pun bukan cantik sangat...
*
*
*
*
*
*

1) Header okey simple tapi cantik...

2)Tema hitam cantik jugak....tak rasa mata gelap ke....

3)sidebar pulak..."komen-komen panas" tu tak payah letak pun tak per....

4)Kat bawah header tue...ada perkataan "home" tapi tak nampak...bila mouse pegi situ baru nampak...kenapa tak tukar kaler lain....

Itu sahaja pendapat saya....Blog saya pun tak cantik jugak....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

4 comments:

  1. selamat bersegmen cik rose..

    cik rose,bui nak komen sikit ni..blog cik rose bila bui bukak,loading ok tp bila scroll macam tersekat2 lah..tak tau pulak dengan org lain..bila bui bukak blog org lain takder pulak mcm ni..

    ReplyDelete
  2. takut ekk nak kritik blog org..sy pon salu malu-malu nk kritik..

    ReplyDelete
  3. thanks join contest ni and good luck ye =)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠