Siapa kekasih Fieda selepas Mamat Sepah

Author : Cik Rose Cute | 4:16 PM | 10Total Comments |
hihihi siapa agak nya ya....Pedih hati mamat bila baca isu nie....mesti frust menonggengkan....Mari kita baca apa kata Fieda tentang hubungannya dengan Jejaka 'S'...






" Kalau diikutkan saya sudah mengenali ‘S’ sebelum berkawan dengan Mamat lagi. Namun, hubungan kami sebelum ini terjalin atas dasar rakan niaga sahaja. ‘S’ muncul dan kami menjadi rapat selepas hubungan saya berakhir dengan Mamat,” katanya yang ditemui baru-baru ini.


Saya tertarik kepada ‘S’ kerana kematangan dan cara pemikirannya yang banyak memberikan dorongan tentang dunia perniagaan dan kehidupan pada masa hadapan. Apa yang menarik tentang ‘S’ adalah kematangannya dalam membuat keputusan dan dia banyak mengajar saya untuk memikirkan tentang perancangan masa depan dan dunia perniagaan.


Namun hubungan kami masih terlalu baru, tidak sampai enam bulan pun, jadi berilah ruang dan masa untuk kami lebih saling mengenali. "


P/S: Semoga fieda bahagianya bersama "s" Cik rose tak suka sangat fieda gan mamat sepah tue....(jangan marah Mamat sepah hihihihi)


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. sy mama tak suka..fida pun tak suka.Jangan marah ye mamat n fida.haha..

    ReplyDelete
  2. Harap2 fida tak tersalah pilih lagi.. :D

    ReplyDelete
  3. Hidup tak seindah mimpi...

    Entri baru di blog JR: "Untungnya Aku Jadi Lelaki"

    ReplyDelete
  4. moga cepat2 la kawin..

    cik rose,blog saya tu saya tempah dgn shiela latif..ada saya buat entry pasal blog saya tu..ada link blog dia..kena byr rm20..saya tak reti nak edit full blog tu saje tempah sbb nak tgk template baru plk..sejuk sikit rasa warna tu..

    pastu pasang g+ tu saya ikut tutor dari nisa..

    http://greennnpanda88.blogspot.com/2011/12/tutorial-google-widget.html

    ReplyDelete
  5. Boleh tak nak cakap tak suke Fida ni? Huhu. Maaf

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠