Shoutmix Kena Bayar! You All Dah Tahu ke??

Author : Cik Rose Cute | 12:24 AM | 18Total Comments |
Hai! nampaknya...aku kena tukar lain la..lepas nie hehehe.....Shoutmix sekarang kena bayar....Kalau tak caya baca kat bawah...aku pun dok fahang setarang orang putih...hehehe....Aku buat2 faham.....
Muka Tension....atau sedih hehehe...

Free service has to stop


Thanks for using ShoutMix for all these year. I have been providing free shoutboxes on the World Wide Web for over 7 years now. It wasn't long before I realized being 100% free is not sustainable. Just before ShoutMix's first birthday, it almost had to be closed.
ShoutMix has tried to --> Continue Reading ....

Kalau korang tak nak bayar guna jer yang baru kat bawah nie...free jugak hehehe...pilih jer nak yg mana...Tak pun tak nyah guna....


Copy this from : LySSA


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. susah lah mcm ni..ermm jd x yah pakai shoutbox la..

    ReplyDelete
  2. Gune cbox je la nnti..ishh kapitalis sngguh la depa nih..

    ReplyDelete
  3. template cik rose lawalah..sukalah..sape buat?



    sy mmg x penah guna shout-shout tu hiks~

    ReplyDelete
  4. lya dh remove 1week 0r 2week lps r.. x igt.. tp sbb byk msk link pelik2.. name stacy la..apekebenda ntah..bla klik j kat link tu..smpai kt tmpat pelik2.. tkut virus atau ape.. tu lya remove j terus..

    ReplyDelete
  5. Salam..

    Dari dunia CGL kita pindah ke dunia personal..hehe.

    Patutlah hari ni ramai yg buat tajuk yang hampir serupa... rupanya dah berbayar..

    Ada masa jenguklah blog personal Nida ye... :)

    http://ucualong.com

    ReplyDelete
  6. adoyaiii..ye ker..?ni yg malas nya ni,nk tukar2 pulak..

    ReplyDelete
  7. br tau jugak semalam..

    rasanya lebih baik tak pakai chatbox,jerit kt komen sajalah.haha

    ReplyDelete
  8. @LYAfrina

    betullah lya...cik rose pun pernah terkena...

    ReplyDelete
  9. @Nida

    thanks singgah blog personal cik rose...

    ReplyDelete
  10. lbh baik pakai yg free dr kene bayar.. hihii

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠