Review Tempahan Blog

Author : Cik Rose Cute | 10:58 AM | 7Total Comments |
Tempahan blog dari Blog Aiena Maisarah tema blog pink campur purple...kalau korang nak tgk full klik SINI kalau korang tgk header yg di penuhi kek tue....pasti korang dah tahu blognya menceritakan tentang apakan....blog nie baru lagi...owner blognya baru nak belajar update...

Tempahan yg kedua dari blog Azura Abd Rahman blognya berkisarkan "produk Hai-o" kalau korang nak singgah atau follow blog Azura atau nak tahu lebih detail tentang produk HAI-O nie boleh klik SINI


Dah lama tak publish pasal edit blog hihihi..buat masa sekarang tak ambik upah edit blog...di sebabkan tangan sebelah kanan kebas...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

7 comments:

  1. wah.. kreatip nya.. beest la ada bakat cenggini :)

    ReplyDelete
  2. chanteknye....suka rietta tgk yang kek tu...

    pss...maaf tanya...andai sudi berkongsi...brapa size header yea....rietta teringin nk tukar header....tapi sizenye xtaw...nk buat experiment malas....

    ReplyDelete
  3. teringin jugak nak suh org deco2 blog sendiri...hihi

    ReplyDelete
  4. hasil edit akk mmg sentiasa comei.. ;)

    ReplyDelete
  5. Tq kak sudi bantu saya.mmg puas hati ngn servis akak.harga pun sgt berpatutan.akak baik.lepas ni boleh la order lagi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠