Artis K-Pop Yang Tak Buat Pembedahan Plastik

Author : Cik Rose Cute | 5:46 PM | 9Total Comments |
iu
Jika menyebut wajah, kecantikan dan kekacakan bintang K-Pop, mesti ramai tahu majoriti daripada mereka tidak mempunyai wajah yang asli.
Dalam erti kata lain, baik perempuan mahupun lelaki, pembedahan plastik tidak boleh lari dari wajah mereka.
Namun, tidak semua bintang K-Pop mengambil jalan mudah untuk jadi cantik.
Portal murai.com.my difahamkan, bintang K-Pop yang popular iaitu IU antara bintang yang popular dengan hanya berbekalkan kecantikan aslinya.
Menurut sumber terdekat IU, pelakon drama You Are The Best, mencipta sejarah baru kerana popular dengan keunikan wajahnya.
Malah, dia mampu memikat hati penggemar hiburan Korea Selatan dengan wajah tanpa solekan.
Selain IU, seorang lagi bintang K-Pop yang tidak mengambil pembedahan plastik ialah Minah ahli kumpulan Girls Day.
Selain dikenali sebagai ahli Girls Day yang mempunyai vokal yang bagus, Minah juga telah menandatangani kontrak menjadi artis dengan bersyarat tidak boleh melakukan pembedahan plastik.
Difahamkan, ahli keluarga Minah yang membuat syarat sebegitu dan dipersetujui pihak pengurusan Girls Day.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. Ingatkan semua artis korea ni muka plastik...rupa2nya ada gak yang tak buat pembedahan..comel gak bukan tak comel pun..

    ReplyDelete
  2. salam c rose...nama dia minah? ingat saja2 ja cikrose buh nama minah..hehe

    ReplyDelete
  3. wajah semulajadi tu lebih cantik berbanding yg plastik :D

    ReplyDelete
  4. hehhe..klo kat sini nama minah, nma org lama2 tu..

    ReplyDelete
  5. memang cantik, nama pun glemer sangat Minah, orang kita jer taknak dipanggil Minah hihi.

    ReplyDelete
  6. IU tu, pernah dtg running man..dia mmg comei..kecik je orgnya...

    ReplyDelete
  7. Ada je yg x buat plastik2 ni..tetap cntik kan..:)

    ReplyDelete
  8. klu dah comei toksahla buat lagi cantik...cukuplah apa yg ada

    ReplyDelete
  9. ada jugak yer retis korea yg x plastik..huhu...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠