Mee Goreng Simple

Author : Cik Rose Cute | 4:08 PM | 38Total Comments |
Memang simple betul..just letak udang dengan sayur sawi jer..kikiki....yang penting sedap.Mee goreng nie aku buat untuk sarapan pagi tadi selepas aku jogging dengan si kakak (anak sulong)
Selamat menjamu mata korang ya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

38 comments:

  1. Salam, Ada syarat tambahan oleh sponsor Giveaway Tengkubutang, sila klik link dibawah ini untuk laksanakan.. sila check samada anda telah memenuhi syarat2 penyertaan Giveaway 1 Year Blog Tengkubutang, Bagi yang telah laksanakan tanggungjawab u olls, sila abaikan mesej ini.. =) .. rQ

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/syarat-tambahan-bagi-peserta-giveaway-1.html

    ReplyDelete
  2. simple tetap best kalau dh air tangan mak yang buat.
    heheh.

    ReplyDelete
  3. hujan dengan cuaca sejuk, terus lapa perut tengok mee goreng simple ni :)

    ReplyDelete
  4. Yummy.....nak mcm xsimple....so yummy....

    ReplyDelete
  5. Owh mee simple gini I suka sebab boleh letak sambal banyak2.

    ReplyDelete
  6. Sy pun makan mee goreng je hari ni.. hehe sesi bermalasan kt umah

    ReplyDelete
  7. tang lapar lak ni ... dah sah tgk jer ler ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  8. sedap kathy tgk..minta resepinyer sis?

    ReplyDelete
  9. wah.. nampak sedap, terliur pula aiza tengok gambar ni lama-lama.. tak kisah simple, asalkan sedap.. :D

    ReplyDelete
  10. Sedap..sya suka mee hitam2 cmni..mmg best akak..nak sikit.,hehe

    ReplyDelete
  11. YANG PENTING BOLEH MENGENYANGKAN.. :)

    ReplyDelete
  12. Biasa yg simple tu yang sedap kan? Terliur la pulak.. Dah la tengah lapar ni.. Gugugu~~
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
  13. selamat menjamu selera je K.ros?
    xde lebih2 ke..hehehe

    ReplyDelete
  14. yang simple tu kadang sedap kan kak rose :) #kak rose, terima kasih ziarah blog PG.

    ReplyDelete
  15. salam kak..
    waw sedapnya mee..
    walaupun simple..
    kalau dah lapar kalah rasa mee mamak :)

    ReplyDelete
  16. adoi...malam2 tengok mee nie...lapar pula cik akak...teringin nak makan...tunggu esok lambat lagi :)

    ReplyDelete
  17. Jamu mata je ye cik rose,air liur da tertelan2 ni..hihi sedap

    ReplyDelete
  18. kalo simple x letak ape2 kak...nih ada gak udang+sawi..hihi.. sdp la nmpk...

    ReplyDelete
  19. lapa plak tgk mee goreng ni...nampak sedap sgt...

    ReplyDelete
  20. Macam sedap je. Mak sy suka makan mee. Terutama mee goreng dan mee rebus. =)

    ReplyDelete
  21. amboi la cik ros esodapnye mee goreng cik rose...

    ReplyDelete
  22. lepas jogging masak plak tu..mmg super momma la akak ni..nmpk pun cm sedap..

    ReplyDelete
  23. kalau makan masa mee ni panas2 lagi sedap kann..mesti bertambah2...

    ReplyDelete
  24. sedapnye kak..

    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2013/11/uv-blog-merundum-jatuh-gara-gara-domain.html

    ReplyDelete
  25. Biar rupe nmpk simple janji rasenye sedap..hehehe

    ReplyDelete
  26. mmg nmpk sedap pon sis..sy mmg fail bab grg mee ni..kalo mihun okla jugak.hahaha....nyumss..bt sy lapar je hehe

    ReplyDelete
  27. Simple pun kalau sedap... Lagi best.

    ReplyDelete
  28. MMG SIMPLE LA DAN NAMPAK SEDAP TAWW..

    ReplyDelete
  29. takpe biar simple tapi rasa dia sedap...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠