33 Days Lucky Draw Birthday Giveaway by AtienStory

Author : Cik Rose Cute | 8:24 PM | 8Total Comments |
Sesiapa yang singgah sini...Jom! Join  GIVEAWAY menarik dari blogger Atien Story hadiahnya...sangat2 berbaloi dan awesome!!

Alhamdulillah bulan ini adalah bulan kelahiran saya,emak dan ayah saya..Jadi saya dengan senang hati ingin menganjurkan 1 giveaway berkonsepkan lucky draw.Giveaway ini akan berjalan selama 33 hari sahaja.Kenapa 33??Ini kerana 33 adalah simbol bg umur saya..Tua ke,??x kann..hehee

kata2 di atas aku copy dari blog owner...
Nak Join Klik Banner Di atas

TAMAT pada3.Disember.2013 jam 3:30 ptg.

Syarat2 wajib ialah

1.*Buat 1 entry bertajuk 33 Days Lucky Draw Birthday Giveaway by AtienStory dan backlink kan ke blog saya.
2.Sertakan ucapan birthday utk saya yg simple tapi menarik(wish yg baik2 je ye)
3.* Follow blog saya
4.Like Fb fanpage di bawah ini

 

5.Publish entry dan tinggalkan link url blog anda di ruangan komen atau shoutbox..

SENARAI HADIAH
No sponsor

# 3 Utas jam tangan wanita GUESS bernilai Rm 55
# 3 Helai tudung syria sakura bernilai Rm 50

Jika penyertaan kurang smbtn,,giveaway ini tetap akan di teruskan,walau 6 org sekalipun,,sbb hadiah pun afa 6 je kan,mungkin anda pemenang bertuah.

Sekian,selamat menjoin & Gud luck!

Cepat2 Join...hadiah memang menarikkkan...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

8 comments:

  1. dari segmen sama, gudluck!
    http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/11/33-days-lucky-draw-birthday-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. banner dia mcm comel jer.. mcm comel jer..hihi.. good luck kak. ;)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠