Elfira Loy Dan Baim Wong

Author : Cik Rose Cute | 10:04 PM | 11Total Comments |
Dengan khabarnya...Elfira dan Baim akan di gandingkan lagi bersama untuk drama terbaru yang di hasilkan oleh Erma Fatima,aku dah tengok sikit reviewnya macam best jer...Lagipun aku suka Elfira Loy...sebab dia jarang ada gosip yang bukan2 tentang beliau...

"Saya senang dapat bekerjasama dengan pelakon Indonesia dan tidak pernah berasa bosan berganding dengan mereka. 

"Malah saya sentiasa senang dapat bekerjasama dengan mereka kerana ia adalah kerja saya sebagai pelakon," kata Elfira Loy mengenai kekerapan gandingannya dengan pelakon popular Indonesia. 

Klik gambar untuk imej besar...
 


Kata Elfira, pengalamannya berlakon dengan pelakon seperti Randy Panggalila dan Baim Wong adalah peluang terbaik dan bukan semua pelakon mendapat peluang tersebut. Bahkan dia juga banyak mempelajari teknik lakonan daripada mereka yang sangat komited ketika berada di set penggambaran. 

"Mereka sudah terbiasa menjalani penggambaran sinetron beratus-ratus episod dan komitmen mereka ketika penggambaran adalah luar biasa. 

 

"Perkara seperti ini yang saya contohi dan mereka tidak lokek ilmu tentang dunia lakonan," tambahnya dipetik sebagai berkata. 

Bagaimanapun, sebagai pelakon... dia tidak pernah mengambil serius sekiranya digosipkan dengan Randy dan termasuk gosip terkini dikatakan sedang bercinta dengan Baim. 

 

"Gosip berkenaan saya anggap sebagai perkara biasa untuk pelakon seperti saya, tambahan pula kami sering bergandingan dalam drama yang sama. Saya juga tidak pernah ambil peduli kerana ia tidak benar sama sekali," katanya. 

Untuk info, Elfira dikhabarkan telah bergandingan lagi dengan Baim dalam drama yang dihasilkan oleh Erma Fatima. Kali ini, Elfira membawa watak gadis buta. 

 

"LOVE is like a wind.. you cant see it but u can feel it," begitulah pembayang Erma mengenai drama tersebut melalui Twitternya. 

 


TONTON VIDEO BAIM & ELFIRA DALAM YOUTUBE


Kredit Gosip Artis


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. uih..rajin akak layan drama ye.
    saya ni memang tak rajin melayan kak.hehe

    ReplyDelete
  2. cheery pun xrajin nk tengok.lagipun cheery xbape minat lakonan elfira ni tapi cheery suka tngok dia sbb dia cantik ngan kening tebal dia tu hihi

    ReplyDelete
  3. CR suka pelakon endon nie ker..huhu...izan dop kenal sbb xsuka layan citer endon...

    ReplyDelete
  4. suka jugak dengan Baim ni sejak drama dia dengan Marsya tu

    ReplyDelete
  5. Hoho, diorg ni mcm ada pe2 je kan ? :P

    ReplyDelete
  6. kureng la baim wong...
    suka tgk ell dgn randy...
    hehehe

    ReplyDelete
  7. kurang sikit minat dgn elfira & pelakon indon ni

    ReplyDelete
  8. Siapa taw tajuk ceta ney..teringin nak tgok ceta ney tpi xtaw tajuk nya..n law ada link bole kongsi lg bagus heheheh

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠