Doa Dapatkan Anak Kembar

Author : Cik Rose Cute | 1:44 PM | 9Total Comments |
Assalamualaikum....

Semua ibubapa mempunyai angan2 untuk mendapatkan anak kembar...Seperti juga aku...mempunyai impian sebegitu...Kadang2 aku jeles bila mendengar khabar mereka mendapat anak kembar hehehe...Korang ada tak perasaan sebegitu?Insya Allah...korang cuba amalkan doa ini untuk mendapatkan anak kembar....Mudah-mudahan doa itu di makbulkan oleh Allah...Jom! amalkan...






Selain itu, boleh mengamalkan petua ini:

1. Amalkan meminum susu kerana ia dikatakan mampu meningkatkan ovulasi telur yang memungkinkan mendapat anak kembar.

2. Sentiasa beramal soleh, mengerjakan amal baik dan meninggalkan perkara buruk sebaik mungkin ketika mengandung.

3. Pohon kepada Allah untuk mengurniakan anak kembar. 

Wallahu'alam.


Contoh Di dalam perut Kembar tak seiras dengan seiras

Boy Kembar

Girl Kembar

Memang seronok dapat anak kembar...geram tengok...lagi2 yang girl...siapa setuju angkat kening hehehe

Info terjumpa kat SINI Okey thanks sudi baca dan komen...Hari nie mungkin busy..nak edit blog customer...Insya Allah...ada masa aku terjah korang balik..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. comelnye..teringin jgak nak ada anak kembar..

    ReplyDelete
  2. walaupun nur belum kawin, tapi serius nur teringin nak anak kembar bila dah kawinnanti...heheh

    ReplyDelete
  3. Bestnya kalau dapat anak kembar.. Comel.. Geram tengok.. =)
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
  4. Tringin sgt. Gambar last tu wallpaper hp liza skang. :))

    ReplyDelete
  5. Tq share doa ni. Teringin jgk dpt ank kembar. Hehe...

    ReplyDelete
  6. Noey pun masa mengandung anak first dulu,teringin anak kembar..tapi sekarang ni,cam fikir dua tiga kali gak..cabaran besar..;)

    ReplyDelete
  7. kalo la dpt anak kembar setelah sekian lama menantikan cahaya mata.. owh alangkah bahagianya..

    ReplyDelete
  8. Sy amalkan doa2 di atas...alhamdulillah Allah makbulkan tp sekejap je....miscarriage... alahan berganda dpd kand7ngan single....semasa umur 9weeks no heart beat...sedih jugak...

    ReplyDelete
  9. Sy amalkan doa2 di atas...alhamdulillah Allah makbulkan tp sekejap je....miscarriage... alahan berganda dpd kand7ngan single....semasa umur 9weeks no heart beat...sedih jugak...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠