Drama Korea The Heirs/Inheritors

Author : Cik Rose Cute | 9:37 PM | 16Total Comments |


Assalamualaikum...dah lama tak update blog...nak kata sibuk tak....tapi tahap kemalasan yg melampau sangat2 menyebabkan aku malas nak update blog...Emmm boleh ke begitu hihihi....Malam nie ada mood sikit..tue pun nak citer aku sibuk melayan drama korea yg terbaru iaitu tajuk "The Heirs/Inheritors"..


Para Pelakon

Keluarga Kim
Lee Min Ho sebagai Kim Tan
Choi Jin Hyuk sebagai Kim Won
Kim Sung Ryung sebagai Han Ki Ae

Keluarga Cha
Park Shin Hye sebagai Cha Eun Sang

Keluarga Choi
Kim Woo Bin sebagai Choi Young Do
Kim Ji Won sebagai Rachel Yoo
Yoon Son Ha sebagai Esther Lee
Choi Woon Young sebagai Yoo Dong Wook

Keluarga Lee
Kang Ha Neul sebagai Lee Hyo Shin

Keluarga Yoon
Kang Min Hyuk sebagai Yoon Chan Young

Pemain Figuran
Krystal Jung sebagai Lee Bo Na
Park Hyung Shik sebagai Jo Myung Soo
Im Joo Eun sebagai Jeon Hyun Joo

Ringkasan Sinopsis Heirs (2013)

Drama Korea “The Heirs” mengisahkan murid-murid sekolah menengah kaya raya yang mempunyai konflik, intrik, cerita cinta, persahabatan, serta persaingan.Cerita ini di katakan memiliki persamaan  dengan dua drama yang popular, “Gossip Girl” dan “Boys Over Flowers”. 

Kalau korang nak tgk kat tv astro 393 tgh di tayangkan setiap hari rabu dengan khamis,pukul 8.55pm lebih kurang lah...

seronok jugak layan drama korea hihihi...first time tengok Lee Min Hoo berlakon...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. cerita favourite saya. hehe best sangat the heirs ni x)

    ReplyDelete
  2. Akak pun tgk ceta korea jgk eh..hetpro sya lee min hoo tu..haha..tgk dia blakon dlm boys over flower akk..hehe..sgt best..

    ReplyDelete
  3. Minat gila citer ni! Tak sabar tunggu minggu dpn, sy tgok online je, dah sampai ep. 14. heeee.. :D

    ReplyDelete
  4. ada tgk gak kt chanel One tu, boring gak tgk cite anak2 org kaya ni tpi bolehlaa kalau nk layann

    ReplyDelete
  5. yong pun baru je tengok semalam.. menarik juga cerita ni

    ReplyDelete
  6. dah lama x lyn citer korea ni..

    sama r dgn lya..jrg2 update n bw

    ReplyDelete
  7. cite korea x best...jom xchange list wif my blog :
    Azim Aris

    Tak Mungkin Benar

    Muhasabah

    follow ya :)

    ReplyDelete
  8. comey2 gop pelakon dia kan :)

    ReplyDelete
  9. syoknya lama tak layan drama korea ni...

    ReplyDelete
  10. best citer ni...3 org pelakon dalam drama ni ada masuk running man baru2 ni..mmg kelakar..hehehe

    ReplyDelete
  11. kak ade donlod cite ni tak??? yana mmg suke giler cte ni...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠