Cacing gergasi atau anak ikan paus?

Author : Cik Rose Cute | 2:43 PM | 36Total Comments |
Besar giler cacing yg di jumpai  dari tanah Vietnam...Cuba korang bayangkan kalau cacing tue hidup...mau dia gigit orang Vietnam...korang caya tak? tak mungkin cacing mungkin binantang lain kot....hehehe







Pelikkan binantang tue...geli aku tengok...tapi ada komen mengatakan bahawa binantang nie adalah anak ikan paus ,orang vietnam jenis suka tanam ikan paus dalam tanah sebab hargai ikan paus .. ..emmm  macam2kan...Thanks kepada yg memberi komen...






Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

36 comments:

  1. Betul ke cacing ni? Ada yang cakap ni sebenarnya anak ikan paus.. Tapi tak sure apa insiden yang sampai bawak ke darat.. Huhu..
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
  2. besarnyaaaa. tiba2 teringat cerita spongebob. cacing gergasi yg tersesat kat bikini bottom tu huhu

    ReplyDelete
  3. Banyak perkara pelik berlaku di akhir zaman. Seperti juga gempa bumi, ribut taufan dan puting beliung besar yg dulu tak pernah berlaku. Mungkin Allah sedang mengingatkan kita....

    ReplyDelete
  4. mak oii besornye.... geli tgk cacing ni...

    ReplyDelete
  5. eeeeeeeee,gelinya...banyak lagi kejadian yg aneh rupanya....dunia tersembunyi.

    ReplyDelete
  6. aneh,pelik.... kuasa allah melangkaui segalanya..

    ReplyDelete
  7. ei,kalaula ni cacing,pengsan IbuNoey..geli...

    ReplyDelete
  8. besar giler.. deqla tgk kat fb semlm.. tp rasanya bkn cacing kot..wallahualam..

    ReplyDelete
  9. yg ramai-ramai duduk dekat2 tu apa hal? tak takot ke haha!

    ReplyDelete
  10. Eeeii..sumpah geli. Cacing ke besar gedabak mcm tu. Mengalahkan ular. Cacing jadian ke ape ni. Euuww..geli gila tengok.

    btw jom jalan2 blog sy :)

    ReplyDelete
  11. Tapi nmpak cam ikan, sebab ada mcm sirip.....ngeri tu kalu cacing...

    ReplyDelete
  12. bukan dah terbongkar ke..? spesis ikan paus

    ReplyDelete
  13. bukan ikan paus yang dah ditanam ker...

    ReplyDelete
  14. Terdampar akibat dibadai taufan ke ?
    Tapi ikan kan ni ?

    ReplyDelete
  15. Tu la. Rasa macam paus... Tak tau mana kebenarannya... =)

    ReplyDelete
  16. kalau ikan boleh dibuat gulai, kalau cacing..euw!
    besar la kak...saiz mcm ikan paus, tp bentuk dia pelik

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠