Baby Korea Syifa

Author : Cik Rose Cute | 10:09 AM | 8Total Comments |
Assalamualaikum...

Anak patung mainan syifa...baby korea..

tengok dalam gambar cam besarkan....sebenarnya taklah besar sangat....tapi cutekan patung nie...

anak patung tue...dia jarang main..yg mainnya adalah kasut...see...kasut tue hari2 dia pegang...Cepat betul anak ibu membesar...masuk tahun depan 3 tahun ....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

8 comments:

  1. anak perempuan mmg sinonim dgn anak patung kan..

    jemput singgah
    http://permatabiru0310.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Dia nak kasut baru la tu kalau hari2 pegang... hehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha.. kasut yang jadi mainan.. patungnye simpan dalam bakul.. comel btul

    ReplyDelete
  4. saya anak nampak patung ni dekat aeon hari tu
    cadang nak belikan untuk aisy
    untuk birthday present dia next week
    tapi masih dalam perancangan...hehe =)

    ReplyDelete
  5. kasut tu yg dia bkenan....?hehehe

    ReplyDelete
  6. comel la.. tp deqla takot tgk anak patung yg mcm ni.. seram plak kalo tgk lelama...huhu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠