Wordless!!!

Author : Cik Rose Cute | 8:12 AM | 41Total Comments |

Nota Ibu Pink:

Suka panjat main telefon Call Abah tengah kerja(konon2)
Click HERE to earn extra money!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

41 comments:

  1. syifa col opah dia kat kg ler tuu..cerita esok dia balik...heheheeh..tingginya CR letak tv...

    ReplyDelete
  2. alololo comel sungguh syifa ni..dok gayut tepon sakan sampai panjat2 sofa hikhikhik....

    kak rose wani nk tanya ni brooch pink tu kak rose ker yg hantar kt wani sbb sampai kelmarin xder nama pengirim...klu kak rose yg kasi thanks okay sbb japg nk buat entry huhu

    ReplyDelete
  3. assalam cik rose..cutenya dia..dah pandai nak menelefon ye

    ReplyDelete
  4. alahai comelnya.. tinggi nya Syifa...

    ReplyDelete
  5. amboi bukan main bergayut di telefon yer..:)

    ReplyDelete
  6. Hamboi cik adik maniss....bergayut dgn pakwe yaa...baik2 jatuhh....hehee

    ReplyDelete
  7. kuatnya anak dara sorang ni menelefon, yalah mungkin untuk ucapkan selamat hari raya kot!!

    ReplyDelete
  8. alahai....jatuhkan...scary je tgk gmbr last tu....

    ReplyDelete
  9. eyyo eyyo nak cakap ngan sapa tu hehe.. selamt hari raya buat seisi keluarga, mohon maaf andai ada salah silap or komen2 yg menyinggung sepjg kita berblogging ni

    ReplyDelete
  10. lor, panjat atas sofa rupanya dia..

    ReplyDelete
  11. tu dia...tingginya anak dara ni panjat..

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum rose...wah tingginya boleh panjat yer...:)

    ReplyDelete
  13. makai tingginya cr.. huhu.. hello2 abah..

    ReplyDelete
  14. Cik rose ada tel rumah lah.. Dah lama takde tel telekom sejak ada handphone ;) bukan main tinggi memanjat. Hati2

    ReplyDelete
  15. Hehehehe...dah pandai main tipon yer. TIpon sapa tu syifa ? ☺☺

    ReplyDelete
  16. Hehe comel je duk kat situ..tnggi jgk panjat tu..

    ReplyDelete
  17. wooooo...tgginya syifa panjattt..!
    bahaya kalau di biar sorang2 ni..

    p/s: Cik Rose, brooch cik rose dah sampai... :) terima kaseh sangat2... cantikk..pink kaler.. :)

    ReplyDelete
  18. comel..hahaha..tepon shape tuh?..;D

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum wbth...thanks sudi follow say kt tweeter.....

    ReplyDelete
  20. mak aii..
    pnya tggi tempat tepon tu..
    tp cayalah...still bleh panjat n angkat tepon.hahaha

    selamat hari raya =)

    ReplyDelete
  21. time kecik dulu pon selalu je main telefon rumah cenggini..hikhik~

    ReplyDelete
  22. huuiii..tingginya panjat yang oii.....mak dia pun satu, susun brg xhengat tinggi..:)

    ReplyDelete
  23. uii...tingginye manjat.selamat hari raya CR.maaf kalau ada salah silap masa komen.

    ReplyDelete
  24. alahai comelnyeee... jatuh t kang anak akak main panjat2.. huhu

    ReplyDelete
  25. sebab tgk gambar ni semalam mimpi CR tertinggal syifa kat rumah sy.haha...

    ReplyDelete
  26. bebeik nnt jatuh...raya kat sepital la pulak..

    selamat menyambut hari raya dari kakain..maaf dipinta jika terdapat silap dan salah...

    ReplyDelete
  27. Amboi comelnya dia..geram auntie M tgk pipi tu..pandai yek tpon2...

    ReplyDelete
  28. comelnyer dia..dah x sabar col org kg ye..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠