Hari Nie Birthday Anak Aku Yang Sulong

Author : Cik Rose Cute | 6:36 AM | 15Total Comments |
Hari nie birthday anak aku Nur Fatin Sahira,malam tadi seronok betul kakak bila tahu birthdaynya hari nie....siap buat pesanan nak kek yg ada barbie....Nie bulan puasalah nak...camna nak beli kek hihihi...kalau di fikirkan kelakar pulak tengok  ragam anak-anakkan...tak ikut rasa kesianlah pulak....


Nota Ibu Pink:Bulan puasa nie...aku asyik mengantuk jer tau....malam berjaga...lepas sahur aku tak tidur..dalam pukul 8.00 lebih baru aku tido...tue kadang2 lambat terjah korang...Korang gantuk tak bulan puasa nie?


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. happy bday kaka :)

    xjuga mngntuk..sbb cukup tdo :D

    ReplyDelete
  2. eppy daby buat nur fatinnn sahira ... semoga jadi anak solehah dan cerdik pandai yee cayunk !!!!!!!!!

    ps : akk kalau bulan puasa x pernah tidur lepas sahur .. dah tgh ari baru lelap kejap ... ekkee

    x leh tidur lepas sahur , sebu perut walau x makan ;) ...

    ReplyDelete
  3. happy birthday utk fatin shahira..
    moga bertambah cute..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/berderai-jugak-air-mata-akhirnya.html

    ReplyDelete
  4. Epy besday buat kakak, moga jd ank yg baik yer :-)

    ReplyDelete
  5. hepy besday...cantik nama dia...mg jd anak yg baik dan solehah serta jadi kakak yg baik pada adik2....

    tak sabar nk tgk kek barbie nnt

    ReplyDelete
  6. Hepi besday dear Fatin...Jadi anak yang solehah ye dear...

    ReplyDelete
  7. happy birthday kakak. be a good girl. ;)

    ReplyDelete
  8. selamat ulangtahun kelahiran kakak.. :)

    bulan puasa ni nur cepat mengantuk dan cepat letih la kak...!

    mmg nak pejam je mata ni lepas berbuke..huhuhu

    ReplyDelete
  9. hepy besday fatin :)....jadi anak yg solehah yer hihi

    ReplyDelete
  10. ngantuk juga kdg2 tu. kalau ngantuk mmg tidur awal. siang kalau keluar ddk dalam kereta mesti mengantuk. kena aircond agaknya.

    ReplyDelete
  11. lupa pula nak wish birthday kakak.
    semoga menjadi anak yg soleh dan bertanggungjawab kpd kedua ibubapa ya. Slmt pjg umur dan murah rezeki.

    ReplyDelete
  12. slmt hari lahir kakak.. kadang2 je mengatuk..hihi

    ReplyDelete
  13. hapy bufday buat fatin..semoga menjadi anak yg solehah untuk kedua ibubapa..insyaALLAH

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠