Berbuka Bufet

Author : Cik Rose Cute | 8:45 PM | 27Total Comments |
Entry nie dua hari lepas....baru hari nie aku publish.Dua hari lepas cik hubby aku ajak berbuka ala bufet dekat hotel impian kat Morib.Satu kepala rm 40.00....Makanan taklah semegah mana....biasa2 ajer....

gambar kat atas tempat ambik makanan...pilih jer...makanan not badlah...lagipun harga satu kepala rm 40.00...Lainlah satu kepala rm 80.00 hingga seratus lebih mesti best makanannya kan...Gambar makanan aku lupa nak snap...sibuk melayan anak2 aku santap hihihi

Syifa gan abah...Sementara menunggu berbuka...snap gambar kejap..

 

Nie haziq anak teruna aku sorang buat masa nie....Suka main game lepas makan...

 
 Haziq nie suka buat mimik muka yg bukan2...kalau ambik gambar dia...


 Si kakak bergambar gedik kejap...

Syifa...

Aku pun tak pasti syifa tengok apa...

Saya sudah selesai makan....Sorry gambar Ibu saya tak ada...Ibu saya sibuk jadik cameragirl hihihi

Selamat Berpuasa Untuk Semua...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

27 comments:

  1. wah meriah..makan buffettt..hehe

    ReplyDelete
  2. alolo..geramnya tgk syifaa...!
    pandailak posing tu..!

    ReplyDelete
  3. alolo.. comel2 nye sis, geram tgk..hehe ^^

    ReplyDelete
  4. terasa rugi kalau bayar mahal tapi tak berapa sedap..

    ReplyDelete
  5. syoknya buffet..amik je kan kak?hehehe

    ReplyDelete
  6. bestnya berbuka kat luar.

    geram je tgk pipi si kecik tu. rasa nak picit2. huhu..

    ReplyDelete
  7. alololo syifa comelnyer dia..tembam hihi....bestnyer kak rose berbuka kt hotel tu eheeee

    ReplyDelete
  8. olo...syifa pun berbuka juga ye..

    ReplyDelete
  9. bestnya... Syifa comel la.. (^_^)

    ReplyDelete
  10. Salam Rose..sekali sekala berbuka kat luar mmg bestkan...okey la harga RM40..bdk lain hargakan.

    Comel syifa....

    ReplyDelete
  11. belum berbufet lagi kite. hee.

    ReplyDelete
  12. sekali sekala berbuka di luar seronok juga

    ReplyDelete
  13. Shifa dan Haziq tu nampak letih aje.. posa ke??

    ReplyDelete
  14. wah, syifa mkn kat hotel ye. Best tu.. :-)

    ReplyDelete
  15. mama pun makan buffet ari tu...kat shah alam harga rm29 sekepala...tp rsnyaa tak berbaloi lah makan buffet ni...makanan tak sedap...byk yg dh habis bila kitaorg pi dekat kul 7..pastu dia tak top up plak tu....maybe sbb murah kot...

    ReplyDelete
  16. wah..bestnya... saya sepanjang puasa ni, tak pernah lagi makan luar.. makan kat umah je..hehe

    ReplyDelete
  17. si shifa montel tu makan ape..hehehe..nape pp die montel sangat...:) geram betui...

    susu badan eh...

    ReplyDelete
  18. tak ada lagi berbuka kat luar. cuma dua hari lepas sebab husben malas nak beli makanan, makan pun pukul 9. dia bawak mkn kat gerai sedap. ngeee...

    ReplyDelete
  19. meriahnye berbuffet kt hotel...js thn ni cancel takut habis diet js spjg berpuasa thn ni...hihi

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum Kak . Terima kasih sebab sudi terjah ke blog saya dan comment sekali . apapun nice blog dan dah follow . nyum2..sedapnya buffet :D

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠