Aku tidak Memerlukan Fibox Lagi

Author : Cik Rose Cute | 11:53 PM | 30Total Comments |
Kalau korang perasan...aku punyer shout dah tak adakan....aku dah puas fikir nak letak shout apa hihihi....hari tue fibox buat hal..terus aku buang jauh2 kat lautan....Merajuk kau...

Fibox! Aku dah reject kau? 
Sebelum nie kita selalu berkongsi info..
Puas aku menghias mu dengan gambar hello kitty...
Tapi apa balasan kau padaku?
Mengapa? Mengapa begini?
Sesudah Shoutmix banyak berjasa kepadaku...sekarang kau pulak buat kacau..
Adakah ini sebuah petanda?
Petanda supaya aku melepaskan mu...Selamat tinggal fibox...jangan pulak kau merinduiku...
 
 
hahahahahaha, Fibox..Fibox..
hurmm,samada kena tukar shoutbox lain..or tak payah guna dah apa2 shoutbox pun
Luahan perasaan.... Jangan emo lebih2...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

30 comments:

  1. raihan pon tak guna fibox dah, skg tukar guna shoutbusuk.org..:)

    ReplyDelete
  2. walaupun x ada shoutbox..blog ni cantik..buat sendiri ke?

    ReplyDelete
  3. samalah,,bru je buang fibox tu..haha :))

    ReplyDelete
  4. emo tul akak ne.hahahaha.

    tukar ishoutbox kak..terbaik.mcm eca guna tu.

    ReplyDelete
  5. dila ingt dila sorg je fibox xleh guna..huhu..knp jd cmtu ye..xnk plk dila guna shoutmix sbb stiap kali nk shoutbox kna tulis smula url blog.huhu...

    ReplyDelete
  6. ramai dh bertukar ke busuk org.
    jgn pasni busuk org pun bt hal sudah....cbox pun ok cik rose..

    ReplyDelete
  7. tukar jelah yg baru. ada shoutbox boleh shout2 kat sini. hehe..

    ReplyDelete
  8. cik rose guna shout busuk la mcm saya dgn izan pakai..

    ReplyDelete
  9. itu la..penat2 jek kita hias dia kan..mmg kcg lupakan kulit la dia tu..haha..deqla x leh nk guna chat box lain sbb yg lain2 dah kena blocked kat opis ni..aduyaii.. ssh la camnih.. hukhuk

    ReplyDelete
  10. dni memang tak guna langsung chatbox hehe

    ReplyDelete
  11. kekadang dia buat hal juga....rose...

    ReplyDelete
  12. mamap un lama tak guna shoutbox @ box apa2 pun..bukan apa...selalu terlepas pandang org yg tggl jejak kt situ...tak dy nk pantau...hik3

    ReplyDelete
  13. tu pasal la saya tak guna shoutbox ni.. sebab pernah terkena skali.. terus tak nak dah

    ReplyDelete
  14. sama laaa ! dah berabad x dapat tgk Fibox...pastu blog asyik hang jer ! sakit pulak hati kitaa ni... ^_^

    ReplyDelete
  15. wani mmg pasan fibox kak rose dah xder.....banyak gak blog yg wani masuk fibox buat hal

    ReplyDelete
  16. frust je..gaya org putus cinta..hehe..

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum rose...sedih nyer mcm kena buang sesuatu jer kan...:)

    ReplyDelete
  18. oo, mmg fibox problem ek? pttler saya punya pun x kuar dah..hehe..nk buang jugak la...

    ReplyDelete
  19. huuh..cma x guna sb @ sm..lebih selesa..

    ReplyDelete
  20. sy pun dah buang fibox... sy ganti dgn busuk.. :)

    ReplyDelete
  21. dya masih setia dgn busuk.org..hihi

    ReplyDelete
  22. saya dah lama buang box ni seme...hehe :)

    ReplyDelete
  23. fibox bmasalah je slalu:)buangggggg..hhee

    ReplyDelete
  24. huh..! fibox ni dah lama dah nur ceraikan..!

    geram oo..kerap betul buat perangai..sekarang nur pun pakai cbox.. legaaa...harap ok.. :)

    ReplyDelete
  25. samelahhh kite. dh bosan dgn fibox tu. haih.

    ReplyDelete
  26. saya punya ada tapi serupa tak ada jugak. gune cbox.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠