komputer terpaksa hantar kedai....

Author : Cik Rose Cute | 9:44 AM | 32Total Comments |
malam tadi...hubby aku bawak balik desktop dari rumah kawannya....pastu dia pesan kat aku jangan usik komputer.....besok nak hantar kedai....ada yg rosak....katanya...Alahai!.....lambat lagilah aku nak terjah blog korang dan rindu nak baca entry korang yg sibuk story pasal raya.....
Aku memang ada telefon tab...tapi tak seronoklah.....sebab kecik...tak puashati.....huhuhu....sedih pulak....my hubby selalu perli....Ibu tak dapat berblog....hihihihi...aku diam jerlah....dalam hati....rindu nak berblog balik cam dulu memang membuak-buak kau.....hihihi....tak mengapa....sabar....nanti okeylah komputer aku tuekan.....

My Note:
sesiapa yg follow....blog nie.....jangan risau....nanti aku follow korang balik....kalau korang tinggalkan jejak korang......Esok merdeka.....Selamat Menyambut Merdeka.....Yang pasti....kita tetap kawan di alam maya.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

32 comments:

  1. Selamat menyambut hari kemerdekaan :)

    ReplyDelete
  2. Smoga komputer cepat sembuh...hehehe..

    ReplyDelete
  3. Memang kalau tak dapat berblog jadi susah hati kan...
    Sabo ye ;)

    ReplyDelete
  4. x per dikk'
    take ur time ..
    memang x best kalau guna tab nak update kan .. slow huhu

    ReplyDelete
  5. salam cik rose.selamat menyambut hari kemerdekaan =)

    ReplyDelete
  6. sabar cik rose..nanti boleh bw blk..hehe

    ReplyDelete
  7. takpe2. nnt marathon la ye...

    ReplyDelete
  8. sy pon penah kene.. mati kutu dibuatnya kan hehe sabar ye.. nanti dah ok boleh blogging balik dengan besnye huhu

    ReplyDelete
  9. hehehe... saba yer kak...
    bila dah ok nanti... akak terjah puas2...

    ReplyDelete
  10. komputer sakit ye cik rose. sabar je lah.

    salam merdeka juga. ;)

    ReplyDelete
  11. xpe kak.. nnti komp dh repair, leh aa bw byk2, hehe..

    hepi merdeka day too kak rose.. ^_^

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum rose...moga cepat2 baik PC rose tu...:)

    ReplyDelete
  13. sabar ye kak rose...
    nanti dah pulih semula bolehla BW puas2...

    ReplyDelete
  14. rindu kak rose la...xper sabar k nanti dh ok komp tu blog mcm biasa blk k hihihi

    ReplyDelete
  15. takpe.. slow2.. nanti da setel semua, baru start balik.. :)

    ReplyDelete
  16. mesti boring tak dapat berblog..sabar2

    ReplyDelete
  17. beli yg baru laa...kan mudah...:)

    ReplyDelete
  18. Nanti tukarlah henset yg skrinnya besar spt Samsung Galaxy Note 2 yg dah dilancar hari ni yg skrinnya hampir 6 inci tu...

    ReplyDelete
  19. hehee..cian akak..tgu jerla smpai kmputer tu ok blh bloging cam biasa..hehee..pasti semua org tgu jer akak .. :)

    ReplyDelete
  20. Alamak!!!! Laptop rosak...emmmm.
    Mesti jiwa tak tenang...hahaha

    ReplyDelete
  21. sabo kak..huhu

    entry gambar raya kita ni..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/entry-gambar-qasehraihan-julung2-kali.html

    ReplyDelete
  22. sabar yer cik rose...ibu pn rindu kt cik rose x sbr nk tgok cik rose berblog lg...

    ReplyDelete
  23. sabo2.komputer dh ok nti bley blogging smp lebam.hehe

    ReplyDelete
  24. senang blogging dalam pc or lappy kan..sbb skrin luas n senang nak taip..selamat kembali bersiaran nanti :)

    ReplyDelete
  25. mmg tak seronok kalau komputer rosak..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠