Rindu Tak?(Deko Rumah)

Author : Cik Rose Cute | 4:43 PM | 28Total Comments |
Tajuk yg membuatkan korang meluat gan akukan....hihihi tak kisahlah yg penting aku rindu kat korang tau....Baru dua hari aku tak berblog rasa windu giler wei!!!...Sampai termimpi-mimpi...Minggu nie memang busy...banyak kerja...bukan busy buat biskut raya okey.....tahun nie malas aku nak buat biskut raya walaupun oven baru hihihi budget dah lari ke lain....jawabnya biskut raya beli jer...Korang layan gambar2 kat bawah nie...pasti korang tahu...kenapa aku tak berblog..



Aku sibuk menanggalkan wallpaper yang tinggal saki baki yg belum habis aku tanggalkan....Hubby aku arahkan aku menanggalkan wall nie...dia gi tahu dia malas nak tanggalkan...terpaksa aku mengalah dan aku yg tanggalkan...Kalau di fikirkan memang logiklah aku yg kena buang wallpaper tue...takkan hubby aku pulak...turn hubby aku cat rumah kalau dua2 dia kena buat penatlah....betul tak? sama2 buat kerja hihihi


Nasib baik hubby aku mau cat...puas pujuk hihihi...Jangan terkejut kaler hijau....niat di hati  nak cat kaler pink...di sebabkan jiran sebelah dah kaler pink...terus terbantut..nanti sama ler pulak....terus aku terfikir nak kaler hijau apple...tapi kaler tue dah habis stok malas nak tunggu ambik hijau lumut...memang menyerlah....berseri-seri rumah aku...hubby pun cakap cantik...kena pulak gan langsir aku...tak payah beli lagi langsir hihihi

Dekat sebelah nie...aku nak letak cermin tiga yg jenis panjang...,bingkainya kaler putih...yg korang tengok sekrg nie bukan tau...sajer letak buat sementara....

bingkai gan pintu aku nak cat kaler putih...belum beli lagi...cat tue guna cat kayu...baru menyerlah...hijau gan putih...


ruang nie ruang makan...belum terfikir lagi nak letak apa...cermin tue...memang tetap di situ...


barang2 perhiasan semua aku gan hubby cat kaler putih untuk menyerlah kaler hijau tersebut...gambar kat atas sebagai contoh...

Nota Ibu Pink: Penat giler wei!! kalau menghias rumah...dah lama tak menghias tau...kalau korang nak datang beraya datang ler hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

28 comments:

  1. cantiklah KA suka kaler hijau tu hehe

    ReplyDelete
  2. wahh my fav color tu ijau...selamat beraya :)

    ReplyDelete
  3. apa nama cat hijau ni ye..berkenan lak...cantik juga ye..

    ReplyDelete
  4. tema kali ni hijau ya kak?? ctk hehe buat sndri lg puas hati jimat..cm bapa sha la..deko rumah mmg keja dia..tp tahun ni x :(

    ReplyDelete
  5. woww..lawa la kak kaler hijau..tahun ne rmh sweety car kuning cair..ehh..blog pun dh bertukar wajah nampaknya..hehehe

    ReplyDelete
  6. paling bosan mengemas n mengecat semua nak kena alih...

    ReplyDelete
  7. salam cik rose..memang nampak cantik berseri

    ReplyDelete
  8. wahhhh.. ni deco2 nk smbut raya lah ni yer cik rose :))


    lawa ! serba hijau gitu

    ReplyDelete
  9. wow cantiknya.. ^_^
    nak raya lah katakan..

    ReplyDelete
  10. Cantik cantik cantik..suke suke sukd..hehehe..

    ReplyDelete
  11. semangatnya rayer...but..cantik..cantik

    ReplyDelete
  12. sakan depa nak raya ... sesekali warna hujo..ok gak..hijaukan menawan..hihihi...nnt bt open hause ker..heheh..saja tanya jer...

    ReplyDelete
  13. cikrose...izan rasakan..langsir pintu bilik..tak payah bubuh pun takpa...langsir tingkap ok la..tupun kena kasi labuh ..heheheh..izan tgk eric leong deko camtu...samalah langsir kita..warna hijo...(yg thn lepas punya..)...hiihhi

    ReplyDelete
  14. wahhhh, berseri2 rumah akak. mood raya dah on eh? :))

    ReplyDelete
  15. Hijau.. warna kesukaan akak.. Sejuk je warna hijau ni.. betul tak?

    ReplyDelete
  16. Psssttt... cantiklah background baru!!

    ReplyDelete
  17. wah..syoknya deko2 umah nk raya..

    ReplyDelete
  18. cantiknya hijau. sejuk mata memandang. ;)

    ReplyDelete
  19. sakan cik jah raya thn ni hu..hu...

    ReplyDelete
  20. Cantik warna hijau lumut...sejuk aje mata memandang.

    ReplyDelete
  21. wahh deko rumah raya ni..
    tambah meriah la raya ni dgn rumah cantik

    ReplyDelete
  22. Cantik hijau tu... meriah nye raye thn ni yer :-)

    ReplyDelete
  23. wahh rumah dh cun! nk dtg raya...

    ReplyDelete
  24. Semangat nak raya nih. Cantik kaler hijau tu.

    ReplyDelete
  25. cantik hijau..nyaman jer tgk...wah kak rose raya sakan la tahun ni eheeeee

    ReplyDelete
  26. cantikknya hijau tu..! mmg kena dgn putih..!
    wahhh...seronoknya dah terasa suasana nak beraya kan.. :)

    ReplyDelete
  27. tengah cari2 kaler utk cat rumah ni.

    ReplyDelete
  28. wah cantiknya hijau ni... mmg cerialah nampak :-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠