komputer rosak!!!!

Author : Cik Rose Cute | 7:09 PM | 31Total Comments |
rindunya kat korang......dah lama aku menyepikan diri.....aku bukan sajer2 nak menyepikan diri...komputer yg selalu aku guna tue selalu hand..
terpaksalah...hubby aku suruh kawannya godek....dah nak masuk 3harilah komputer tue berada di rumah kawan hubby aku..tak ada komputer mrmang boring hihihi...hari nie aku publish entry guna telefon s2 hubby aku punya....kalau silap type tue sorry ya....nak story pasal raya pun tak dapat.


bila komputer aku okey...bolehlah aku story psl raya.....nak terjah korang pun kena slow2.....terima kasih kerana sudi singgah ya.....



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

31 comments:

  1. komputer rosak mmg boleh buat boring berganda2 kan

    ReplyDelete
  2. harap cepat baik laptop tu ye..hehehe

    ReplyDelete
  3. patut la dh lama xupdate..hehe..cepatan kasik siap itu pc..ngeeee..

    ReplyDelete
  4. Mesti teringat-ingat je kat blogkan?
    Semoga cepat pulih komputernya..

    ReplyDelete
  5. ksian nya lappy cik rose..:(

    ReplyDelete
  6. ada s2 pun oke da wat update eh..hehehe

    ReplyDelete
  7. akk, komputer yang rosak masa raya .
    ain camera yang rosak masa raya .
    pakai camera cokia je lah na tngkap gmbar waktu raya.
    ahaha . sob2

    ain kalau nak post entry guna fon tak lepas, tak tahu nape tak lepas nak tulis . yang boleh tulis nya dekat fon kalau nak wat tajuk entry n dekat bwah sekali lebls. tu je lah boleh tulis .
    pelik la, kenapa tak lepas ek kak ??

    ReplyDelete
  8. lar ye ke...siannye..takpe2..nanti komputer dah sihat leh lah walking2 kat blog kite..hupdate..hupdate citer.. salam aidilfitri ^_^

    ReplyDelete
  9. hihi,dia pon nak tukar bju raya gak kom tu..ngeh2..

    ReplyDelete
  10. alala..nak kena beli baru ni hehe..mat raya kak

    ReplyDelete
  11. owhh patutlah rose senyap je ..
    x per dikk
    insyaallah nanti siap lahh tuu ..
    slow2 kami menanti aje ;)

    ReplyDelete
  12. xder komputer mmg susah gak kan kak rose....wani klu online guna phone mmg xpuas hihi

    ReplyDelete
  13. dah nak rosak nak wat camna kan dear..sabar jolah..hehe

    ReplyDelete
  14. patutlah...mg lepas nie..bl pc dh ok...ada cerita raya...hikhihk

    ReplyDelete
  15. bila computer dan lappy rosak ni la buat dunia rasa sunyi sepi dan sendiri...

    ReplyDelete
  16. rosak la plk ye cik rose..cepat2 sembuh ye komputer tu..

    ReplyDelete
  17. Semoga cepat siapnya komputer cik Rose tu....

    ReplyDelete
  18. sama la.. semalam komputer saya rosak seharian.. tikus kat ofiz ni tak dapat kuih raya jadi wayar komputer saya yang dia makan..

    ReplyDelete
  19. Alah ciannya.. die nak raya gakz kot hehe

    ReplyDelete
  20. Semoga komputer cik rose cepat sembuh...rindu dgn entri menarik cik rose...

    ReplyDelete
  21. lepas komputer baik, dtglah beraya ke blog nur.. :)

    selamat hari raya. :)

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya rose..sabau aje lah kan...

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum rose....kena slow bila dah elok nanti boleh la BW balik yer...:)

    ReplyDelete
  24. memang koma rasa kan kalau komputer rosak

    ReplyDelete
  25. ow hoooo patutlah senyap je lately...

    ReplyDelete
  26. nti dh ok pc boleh la blogging blik dgn besnye huhu

    ReplyDelete
  27. Harap2 cepat la sembuh pc Cik Rose ni..

    ReplyDelete
  28. huhuh...
    semoga komputer itu kembali oke.. blh la happy2 blogging :)

    ReplyDelete
  29. Psstt..akak ke yg post kerongsang rama2 tu?

    tq tau! lama cuti ..hari ni masuk opis baru dpt sampul..hihih..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠