Comelnya Isteri Dr Sheikh Muzaphar Shukor

Author : Cik Rose Cute | 8:26 PM | 30Total Comments |
Gambar Dr Sheikh Muzaphar Shukor dan keluarga

tak lama lagi bertambah lah lagi ahli keluarga angkasawan negara kan

Artikel lain : Dr Halina hamil anak kedua
nurizspace

Nota Ibu Pink:Nampak bahagia dorangkan....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

30 comments:

  1. bahagia....teringin pula nak tengok gambar cik rose satu family....nnt sedondon ker...

    ReplyDelete
  2. aah cute jer family mereka nie
    dr halina nie pakai spek yee .. cute lak ;)

    ReplyDelete
  3. mmg comel...ibu ummi pn teringin nk tgok pic Cik Rose n family nnti...jgn lupa post yer...

    ReplyDelete
  4. Betul tu,comel aje wajahnya.cantik family ni pakai biru sedondon.

    ReplyDelete
  5. best tengok depa..hope berbahagia..:)

    ReplyDelete
  6. nampak lagi ayu bila bertudung.. =)

    ReplyDelete
  7. Keluarga bahagia...

    Comel, ensem dan cantik :)

    ReplyDelete
  8. Dr.Halina dah bertudung ke..?
    comellah...!

    P/S: akak, nur tak dapat lagi barang, mungkin hari isnin..kalau smpai, nur bagitahu ye.. :)

    terima kaseh ye..

    ReplyDelete
  9. canti nya bertudung... alhamdulillah ada rezeki anak lagi yer

    ReplyDelete
  10. macamana agaknya rasa jd anak angkasawan..mesti tercabar dengan parents sendiri yang bijak pandai ni..huh!

    ReplyDelete
  11. dh nak masuk dua pun anak...happy jer tgk

    ReplyDelete
  12. memang comel dan cantik. saya selalu baca blog beliau... baru2 ni dia share dengan kita semua mengenai kehamilan dia yang kedua.. (^_^)

    ReplyDelete
  13. cantek sgt sut bj biru tu..kan?

    ReplyDelete
  14. a'ah kan..
    comel..photo fmly yg baju biru tu terserlah kecantikan.. :)

    ReplyDelete
  15. cantik pula tengok dorang pakai kaler tu.. cik rose tema apa thn ni

    ReplyDelete
  16. tgk org bahagia kita pun bahagia sama betul tak? cemburu tgk org bahagia tu tak baik ;)

    ReplyDelete
  17. comel diorg ni.. wahh nk masuk anak ke 2? alhamdulillah..

    dr halina ni dah bertudung ke skrg?

    ReplyDelete
  18. memang comel...secocok n sepadan...hehe

    ReplyDelete
  19. cantik plak sedondon warna biru tu :-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠