Kad Raya Dari Blogger

Author : Cik Rose Cute | 10:48 PM | 34Total Comments |
Sorry...baru hari nie aku tulis pasal kad raya yang kirim kat aku...Kesihatan tidak mengizinkan dengan selsema yang menyakitkan hidung....Tension betul...campur pulak sakit kepala....sabar jerlah...huhuhu....Tadi baru lepas tengok anak2 jiran main mercun dan bunga api...hilang sikit sakit hihihi..

Nie aku dapat kad raya dar Brother Eqbal Zack...Aku menang giveaway  dari SHIDA dan sponsornya Eqbal Zack

Kad raya nie dari Adik Deno Kerana aku pengomen blognya...
cutekan...kad rayanya....Terima Kasih dik...

Nie dari blogger Ieta aku dapat nie sebab top 5 pengomen di blognya...

bila bukak kat dalam ada pink tudung...bolehlah wat raya nanti hihi..

Aku snap lagi dekat...silaulah pulak..


Yang kaler hitam tue...alam flora kat putrajaya...terima kasih Ieta (Sorry tertulis nama fieda memang koyalah huhuhu nasib baik izan gan tuan punyer pengirim gi tahu...Malu betul sambil senyum kambing...Almaklum tengah pening lalat....

Nota Ibu Pink
Hadiah top 5 pengomen blog aku tue...hubby dah pos hari khamis...Sorry lambat ya....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

34 comments:

  1. cr..silap kot..rasanya..kad raya ngan brooch tu dr eita...bkn kak fieda..sbb izan pun dapat yg sama..

    ReplyDelete
  2. cantik dan comel!
    hehe
    selamat hari raya kak!

    ReplyDelete
  3. wahh byk nya dpt kad raya... best kan.. lama x dpt kad raya... hehe... mengingatkan nostalgia lama

    ReplyDelete
  4. silap tu kak...

    tu dari eita lah..
    hadiah lari harapan negara....
    huhuhuhuu

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya.. banyak dapat kad raya..hehehe

    ReplyDelete
  6. masih terima kad raya..org2 hebat je akan milikinya..hehe

    ReplyDelete
  7. bestnyer...thun ni xdpt langsung kad raya..huaaaa

    ReplyDelete
  8. seronoknya dpt kad raya ..
    alhamdulillahh
    akk tahun nie x dpt dari sesiapa layie huhuh ;)

    ReplyDelete
  9. wah byknya dpt kad raya..:)

    ReplyDelete
  10. lambat terjah la sini..huhu..keadaan kesihatan yg tak mengizinkan jugak..selsema ni..seronok dapat kad raya dan keronsang ye..eh..namaku jadi sebutan..hihi..

    hadiah saya cik rose dh terima ke..?

    ReplyDelete
  11. Wahh banyaknya dapat kad raya :)
    Tahniah ye CR ;)

    ReplyDelete
  12. banyaknya dpt kat raya kak....=)

    ReplyDelete
  13. Salam..
    wahh..seronok dapat kAd raya ya..

    ReplyDelete
  14. yey jum kita pakai bruc tu sama2 raya nt :)

    ReplyDelete
  15. cantik2 kad raya sekrg kan..untung jadi blogger ni dpt kad raya kan..huhu

    ReplyDelete
  16. wahhh bestnyeeeee....dpt byk kad raya...;D

    ReplyDelete
  17. dapat kad raya best kan...wani pun taun ni br dpt blk kad raya...happy sangat hihi

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum rose...wah seronoknya dpt kad raya ngan brooch lagi...:)

    ReplyDelete
  19. kiut kiut kad raye. dpt jugak dari kak ieta. ;)

    ReplyDelete
  20. wah bestnya dpt kad raya n hadiah....

    ReplyDelete
  21. meriahnye..semua post dapat kad raya ..hee

    ReplyDelete
  22. fuyoo byk nyer dapat kad raya...;0

    ReplyDelete
  23. comel2..
    Rasa semangat kan bila tgk kad2 raya tu..best je :)

    ReplyDelete
  24. wah beznya dapat kerongsang lg..heehe

    ReplyDelete
  25. Bestnye dapat kad raye.. hihih…

    Okeh kak..nnti dah sampai cma inform ye =)

    ReplyDelete
  26. Byknye CR dpt kad raye! Best tu :-)

    ReplyDelete
  27. brooch tu cantik. mcm2 design ada sekarang ni kan...

    ReplyDelete
  28. byknya hadiah :-)

    *cr, cr bg kerongsang ke?.. sbb ada dapat kerongsang dlm sampul warna biru tp xda nama.. :-)

    ReplyDelete
  29. murahnya rezeki cik rose.. moga sentiasa di murahkan rezeki lepas ni..amin..!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠