Foto Kim Hyun Joong

Author : Cik Rose Cute | 9:22 AM | 22Total Comments |
Foto Kim Hyun Joong
Picture Foto Kim Hyun Joong
Kim Hyun Joong adalah aktor dan penyanyi asal Korea Selatan.ia lahir di Seoul, Korea Selatan, 6 Jun1986 .
Ia Pernah memegang peranan  sebagai Yoon Ji Hoo dalam serial televisi Boys Before Flowers. Selain Boys Before Flowers dia juga pernah membintangi beberapa serial meskipun hanya sebagai cameo seperti dalam serial Spotlight, Hotelier, Can Love be Refilled? dan, Nonstop 5.

Ia juga memegang watak sebagai Baek Seung Jo di Naughty Kiss/Mischievous/Playful Kiss(aku tulis story pasal pakwe nie sebab drama Naughty Kiss tengah main kat tv 8...aku follow ceritanya...) .Kim Hyun joong juga merupakan leader dari boyband SS501.

Foto Kim Hyun Joong

Foto Kim Hyun Joong Foto Kim Hyun Joong
Nota Ibu Pink:Hensemkan .... Muka cam perempuan hihihi...

 Click HERE to earn extra money!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. mmg kalau artis2 lelaki dari korea sepesen je muka2 mereka hehe

    ReplyDelete
  2. jambu betul mukanye.. hihihi..

    ReplyDelete
  3. bukan hensem tapi cantik coz mcm pompuan..hehehhehehe

    ReplyDelete
  4. Manat berlakon citer playfull kiss... Herk herk...

    ReplyDelete
  5. Betullah muka dia nie ada mcm pompuanlah....

    ReplyDelete
  6. kak rose minat tgk citer korea gak erk...kpop la hihihi

    ReplyDelete
  7. muke cam pempuan ni,tak encem huhu..cute kot...apesal muka korea semua patern ni..jarang yg muka jantan..tp saya minat tgk cite bride of the sun... :)

    ReplyDelete
  8. mama pun follow cerita tu...sebb cute sgt.....jalan cerita pun best..ada lawak2 skit..hehee

    ReplyDelete
  9. memang minat gila kt kim hyun joong :)

    ReplyDelete
  10. falsya suke tgk muke hensem tp xsuke korean..xtau asal..hehehe..

    ReplyDelete
  11. mmg hensem...cantik rambut dia...:-)

    ReplyDelete
  12. kurang meminati k pop.tp pic nie selalu ade jai desktop member coz die ni suke sgt2 ngan k pop.. hihih :)

    ReplyDelete
  13. Artis Korea mmg cun tapi tak nmpak macho la pulak....:-)

    ReplyDelete
  14. woot woot raihan minat dia...^^

    ReplyDelete
  15. Dari tepi macam muka aku jer..
    tapi warna aku sawo matang cikit..hehehehehehe.
    Tak minat cerita Korea..minat pun hanya Armor Warrior.

    ReplyDelete
  16. olo..kite dok minat la pulok..

    ReplyDelete
  17. saya minat giler kim hyun joong. lagi2 dalam citer boys over flowers dulu. comeyy!! :)

    ReplyDelete
  18. kebanyakkan pelakon lelaki korea boleh nak dikatakan cun2kan..
    mmg muka mgalahkan perempuan.. :)

    ReplyDelete
  19. hemsem ye my oppa.:-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠