Hari Nie Balik Kampung...Yahooo!!!

Author : Cik Rose Cute | 2:32 PM | 46Total Comments |
Sebelum ku berangkat balik kampung...Aku ingin mengucap Selamat Hari Raya Untuk Blogger yang sudi singgah blog nie....Ampun dan maaf di pinta jika selama aku menulis ada yg terasa....(ada ke aku tulis tentang mengata orang hihihi)

Kami Sekeluarga pulang dulu ya...Sesiapa yang belum pulang harap bersabar okey....Jangan tergesa-gesa nanti bahaya...Sekali lagi aku Ucapkan Selamat Hari Raya....Okey Chow dulu....

Nota Ibu Pink: Semoga perjalanan balik nie okey dan selamat pulang kembali


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

46 comments:

  1. Slmt balik kampung kak..sha da smpai d sdkn alhamdulilah..akak plg ati2 ya..slmt ari raya..maaf zahir n batin

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya :D
    Semoga selamat sampai ke destinasi :)

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari raya , Maaf Zahir & Batin . Semoga kita selamat dalam perjalanan;D

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya.. maaf zahir & batin...

    selamat balik kampung .. moga selamat semuanya...

    ReplyDelete
  5. salam lebaran dikk
    semoga selamat tiba dan pulang nanti
    drive carefully ;)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya cik rose.hati2 balik kampung ya. =)

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya cik rose, maaf zahir batin & enjoy raya ye

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya..
    Hati2 di jln raya.

    ReplyDelete
  9. wah.. seronoknye balik kampung..
    berhati-hati di jln raya kayh!
    Selamat Hari Raya.
    Maaf Zahir Batin :)

    ReplyDelete
  10. Nur juga mohon ampun dan maaf seandainya sepanjang persahabatan ini nur ada terkasar bahasa ketika meninggalkan komen di sini..

    salam lebaran baut cik rose sekeluarga, selamat hari raya aidilfitri..

    hati2 di jalan raya...biar lambat asal selamat.. :)

    ReplyDelete
  11. Selamat hari raya buat CR & family. Smoga selamat sampai ke destinasi yg dituju.

    ReplyDelete
  12. selamat jalan....& selamat hari raya aidilfitri

    ReplyDelete
  13. Salam lebaran dan selamat hari raya maaf zahir dan batin.. ampun dan maaf saya pohon sekiranya selama menjadi sahabat di alam maya ni saya pernah terkasar bahasa mahupun tersilap kata.. hati2 dalam perjalanan.. selamat balik ke kg..

    ReplyDelete
  14. hari2 dalam perjalanan...smga selamat sampai :) slamat hari raya!

    ReplyDelete
  15. selamat pulang. semoga selamat sampai dan selamat balik ;)

    ReplyDelete
  16. selamat hari taya akak! hati2 di jalan raya :)

    ReplyDelete
  17. hati2 ya..

    selamat hari raya, maaf zahir batin

    ReplyDelete
  18. Selamat hari raya. Take care, hati2 d jalanan

    ReplyDelete
  19. leeza tak sempat nk join utk doodle ni.
    sbb internet rosak. haaaaaaa

    ReplyDelete
  20. Moga perjalanan dipermudahkan.
    Selamat pergi & selamat kembali..

    Salam Aidilfitri buat Cik Rose sekeluarga.

    ReplyDelete
  21. safe journey ya.
    salam aidilfitri utk cik rose & family.
    maaf zahir & batin. ;)

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya aidilfitri jugak. maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  23. salam aidilfitri..maaf ye andai ada tersalah kata

    ReplyDelete
  24. cute doodle akak..
    :)

    selamat hari raya.. berhati2 pulang ke kampung.. :)

    ReplyDelete
  25. selamat hari raya
    maaf zahir batin dari ciksu *-^

    ReplyDelete
  26. selamat hari raya jugak....
    berhati hati dijalan raya nanti ye...
    ^_^

    ReplyDelete
  27. cantik page awak...tersusun dan kemas jer tgk....salam perkenalan dari saya

    ReplyDelete
  28. As salam Cik Rose,

    Marya nak ambil kesempatan ini mengucapkan salam lebaran dari kami sekeluarga di Peru! Ampun maaf sekiranya ada salah silap sepanjang perkenalan di alam maya ini... Taqabbalallahu minna wa minkum... :)

    Insya'ALLAH, Syawal ke 3 saya akan ke udara di MHI TV3 lagi... Ada masa tontonlah ye! :))

    ReplyDelete
  29. Selamat balik kampung & selamat hari raya

    ReplyDelete
  30. sronoknya blk kampung..sy kena kerja lagi harini

    ReplyDelete
  31. semoga selamat sampai dan selamat pulang ye kak... :)
    drive elok2...

    ReplyDelete
  32. selamat hari raya yer...maaf zahir dan batin...:)

    ReplyDelete
  33. Selamat pulang ke kampung dan selamat kembali ke rumah nanti...berhati-hati dijalan raya, semoga gembira di sepanjang lebaran...

    ReplyDelete
  34. berbagi kata kata motivasi gan
    Apa yang anda lakukan hari ini, merupakan kunci kebaikan ataupun juga kehancuran hari esok anda. Lakukanlah yang terbaik untuk hari ini.
    salam kenal sukses selalu dan ku tunggu kunjungan baliknya :D

    ReplyDelete
  35. slmt hr ry....slmt pulang beraya..selamat kembali dari beraya...

    ReplyDelete
  36. wah cute katun tu!..selamat hari raya kak..mohon maaf zahir batin..hehe..baru dapat bukak blog kak..huhu
    esok dah keje..huhuhuhu

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/arwah-ni-model-facebook.html

    ReplyDelete
  37. slmt hari raya kak, maaf zahir batin ye

    ReplyDelete
  38. Salam Kak Rose..

    sori lame xsinggah sni..

    btw, slamat ari raye ye..
    maaf zahir batin..
    meh aa dtg umah, hehe..

    ReplyDelete
  39. assalamualaikum rose...selamat hari raya mama dtg singgah beraya kat sini yer...:)

    ReplyDelete
  40. selamat hari raya maaf zahir batin yer kak rose...maaf klu ada slh silap sepanjang kita kenal :)

    ReplyDelete
  41. Promosi sikit……hehehe
    Dijemput sertai segmen saya ini:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠