Kad Raya Lagi Yeay!!

Author : Cik Rose Cute | 8:20 PM | 12Total Comments |
Aku dapat kad raya dari blogger MJ kerana aku 10 pengomen di blognya...bukan kad raya jer dapat lip gloss pun dapat..Terima kasih banyak2 MJ...

Kata2 yg di tulis oleh mj...Rajin betul dia menulis...cantik dan kemas tulisannya...

Nie pulak dari blogger FIEDA dapat klip rambut untuk syifa(raya nanti boleh pakai),dapat pink tudung..( Aku dah tak payah beli pink tudung semua dapat dari sahabat blogger alam maya...)
Syifa bukan dapat klip rambut jer duit raya pun dapat...Terima kasih fieda...Pasal posmen tue...CR tak kena bayar...hihihi nasib baik...

Yang last sekali dapat benda nie dari brother Eqbal Zack

Terima kasih banyak2 ya....

Nota Ibu Pink:
Tahun nie banyak betul dapat hadiah...rezeki...


 
 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. hehehe..mmg..jimat beli kerongsang thn nie..pakai yg kawan2 bagi jer...
    kerongsang CR tu,..hubby izan dah repair..dah bersambung..dah boleh pakai dah..hihihi..tq CR...izan mmg suka jenis yg juntai2 tu..

    ReplyDelete
  2. wah.. best la ;) tak pyh da bli brooch.. da ade yang baru ;) jeles2 ;)

    ReplyDelete
  3. Kak, bukan lip gloss tau tapi eye shadow roller ball :)

    Kang tersalah sapu lak... ;)

    ReplyDelete
  4. Wah..rezeki ramadhan ye cik rose..:)

    ReplyDelete
  5. banyak tu....
    rezeki nak raya kan

    ReplyDelete
  6. murah rezeki kak rose....Alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. alhamdilillah, rezeki ramadhan..
    comel riben tu, pakaikan untuk syifa..tntu comel..!

    ReplyDelete
  8. byknye hadiah...
    tahniah kak..rezeki kan

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah murah rezeki akak...bertuah badan..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠