Siapakah Followers Aku Yang Ke 2000

Author : Cik Rose Cute | 4:15 PM | 39Total Comments |
Tak sabar rasanya...nak tunggu followers aku yg ke 2000,Siapakah followers bertuah tue?Kita tunggu nanti ya...akan aku edit blog yang followers ke 2000...jeng..jeng..jeng....

Kat atas nie gambar  handphone cik hubby aku...aku tak menyangka cik hubby aku beli kaler nie...aku budget dia beli kaler hitam hihihi....memang mengikut citarasa isteri..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

39 comments:

  1. cantiklah..bukan kaler ni limited ke?hihih

    ReplyDelete
  2. suami pun dah berjangkit dengan warna kegemaran cik rose..:)

    sapelah followers yg bertuan cik rose tu yee...

    ReplyDelete
  3. waaa....dh banyak folower akak...
    cntek hp tu..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/duit-raya-duit-raya-duit-raya.html

    ReplyDelete
  4. wah dah sampai 2000 tu..
    terbaikkk.. comelnya hp.. pink kaler gitu..

    ReplyDelete
  5. En. somi pon dah minat kaler pink yer.

    Wah...nam masuk 2 ribu dah pengikut CR yer.

    ReplyDelete
  6. Sama dgn warna blog ;)
    Siapa ya yg bertuah tu ;)

    ReplyDelete
  7. Dah ramai follower CR hampir 2k.Tahniah ye.Klik chup2.

    ReplyDelete
  8. memang cantik la kak warna tue..
    kiter pun suke

    ReplyDelete
  9. jelesnya nengok hp tu..uwaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. wah seronoknya cik rose dan tahniah kerana followers makin bertambah.

    ReplyDelete
  11. Wah, dah ramai follower! Siapalah yg bertuah itu..

    ReplyDelete
  12. Wah!! beli note...
    Aku 1000 pun belum sampai lagi...hehehehe

    ReplyDelete
  13. Cantiknya kaler hp tu..m suka la ..

    ReplyDelete
  14. wah bestlh...sapelh yg bertuah tu dpt edit blog dr cik rose tu yg best...

    ReplyDelete
  15. hahaha ;) rupanya hana pun dah lama follow kak ;)

    ReplyDelete
  16. Fuyoooo nk masuk 2k dh follower...ramai tu!

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum rose...siapalah follower bertuah tu ek kita tunggu nanti...cantik color hp tu...:)

    p/s mama pun nak tunggu follower mama yg ke 2000...:)

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum rose...tolong tinggalkn no hp di komen mama yer nanti mama x akan publishkn komen tu...:)

    ReplyDelete
  19. wahhh follower dh byk gitu..untungnya org yg bertuah tuh..hehe nk jugakkk hahaha..mmg cantik kaler pink tuh..

    ReplyDelete
  20. suami kak rose terjangkit dgn kak rose la tu sbb tu beli phone kaler tu.....phone baru bestnyer hihihi...ala xley jadi dh la follower ke 2000..best la nanti follower tu dpt edit blog free hihihihi

    ReplyDelete
  21. wahh cepat2 sape nak edit blog follow cik rose blog ;)
    aahh lahh ke dia nak bagi rose yg pakai tuuu ;))

    ReplyDelete
  22. ala CR nanti jd hak milik CR gak...harta hubby,..harta kita,...harta kita..harta kita...hihihii

    dok tgg siapa yg bertuah tuu..

    ReplyDelete
  23. tak tau lak ada kaler tu.hohoho

    ReplyDelete
  24. wah dah ramai folower akak :)

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum rose...line maxis yer...:)

    ReplyDelete
  26. hehe..nak bg kt CR kot tu yg warna pink tuh..=)
    mornink cR

    ReplyDelete
  27. fuyooo...bagus btol hasben nak ikut citarasa isteri.hasben sy mmg say no terus to pink :(

    ReplyDelete
  28. ingat nak bagi fon tu tadi..haha...

    ReplyDelete
  29. ingatkan follower bertuah dpt hadiah hp canggih tu..heheee

    ReplyDelete
  30. bertuah follower 2 naty dpt hasil sentuhan akk :) wah, warna pink 2..jeles gilos sbb ida x dpt warna pink. jadi just guna case wane pink n kedai 2 bagi 3 jenis terus kat ida..hehe

    ReplyDelete
  31. bagus hubby cr ni.. pink lg.. hihi

    ReplyDelete
  32. hehe...ingatkan tepon tu yang jadi hadiah kepada yang 2000 tu...ekekeke :P

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠