Rumah Aznil Di Rompak

Author : Cik Rose Cute | 7:35 AM | 40Total Comments |
KUALA LUMPUR - Rumah yang didiami pengacara televisyen popular Aznil Nawawi di Taman Yarl di sini dipecah masuk penjenayah malam kelmarin menyebabkan selebriti itu kerugian kira-kira RM40,000.
Kejadian tersebut berlaku pada pukul 10 malam ketika ibunya dan dua orang amah berada di dalam rumah tersebut.
Bagaimanapun, semasa kejadian Aznil tiada di situ.
Menurut sumber, penjenayah itu melarikan sejumlah barang-barang kemas berupa cincin, gelang emas, anting-anting dan rantai kaki.
Turut hilang ialah komputer riba dan beberapa helai pakaian.
Menurutnya, kejadian tersebut berlaku tanpa disedari sesiapa.
Penjenayah terbabit dipercayai memasuki rumah tersebut dengan cara mengumpil besi jeriji tingkap.
Ketua Polis Daerah Brickfields, Asisten Komisioner Wan Abdul Bari Wan Abdul Khalid mengesahkan kejadian tersebut dengan memberitahu rumah milik adik Aznil itu turut didiami selebriti tersebut bersama ibu dan adiknya.

Nota Ibu Pink: Bulan puasa pun ada jugak orang merompak...Bahaya betul sekrg nie...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

40 comments:

  1. huhuhu..takutnya ekk..huhuhu
    nauzubillah..


    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/ending-deejavu-yang-tetiba-diubah.html

    ReplyDelete
  2. mesti die dah buat survey dan dah lame duk perhati rumah tu.

    ReplyDelete
  3. zmn skrg ni mmg kene lbh berhati2... ada pak guard pun bkn jaminan...naik seram lak...

    perompak2 ni mmg aim rumah artis2 je kot, aduhla perompak2 insaf lah,

    ReplyDelete
  4. perompak nak cari duit raya.kesian pak nil

    ReplyDelete
  5. Memang menakutkan sekarang ni. Bila kak zan baca atau dengar kisah2 cam tu kakzan akan berdoa, Allah jauhkan perkara2 buruk seperti itu dari keluarga kak zan.

    ReplyDelete
  6. org nk wat jahat bi xkre mase....sentiasa kna hati2...

    ReplyDelete
  7. ish...di bulan yg mulia cmni pun ada jugak 'hantu' kan?

    ReplyDelete
  8. haihhh..dh xkira mase dh nak mrompak..luckily ibu aznil ngan semua org dlm umah tuh xde ape2..

    ReplyDelete
  9. banyak tu 40K....tula bulan pose pun nk mencuri..ermm..ntahlaa

    ReplyDelete
  10. kerap betul rumah artis kena rompak skrg nie mula ngan wardina .. mawi dan skrg aznil lakk

    memang fobia .. kalau dah ada duit baik belanjakan duit .. simpan buat rumah besar2 org duk perhati ajeee
    nak2 dekat raya
    semua org tgh x der duit huhuh
    terutama org2 asing nie

    ReplyDelete
  11. salam Rose.Semoga Aznil tabah dgn ujian ini.

    Perompak skrg klu time nk raya..mulai bermaharajalela merompak.Tak kita bln ramadhan yg mulia ni.

    ReplyDelete
  12. bln ramadhan orang sibuk buat amal..ni sibuk mencuri..semoga polis dapat tangkap perompak tu.

    ReplyDelete
  13. puasa2 pun mencuri..arap2 bkn orang islam la..huhu

    ReplyDelete
  14. banyak juga kerugian tu...skang ni jenayah ada ja dimana-mana...makin tkt dengar kes pecah rumah ni...mintak simpang la

    ReplyDelete
  15. ada la tu syaitan yang sempat menyorok dalam badan org tu..teringat ceramah ustaz kat radio phg fm, dia kata syaitan cari tubuh badan seseorang utk menyorok dari ditambat...sbb tu sblm puasa dia suruh latih bersabar, berbuat baik...saya ingatkan syaitan semuanya diikat..wallahualam

    ReplyDelete
  16. Sapa lah yang punyer keje tu...
    Bulan2 pose pun ada jugak agenda merompak ni

    ReplyDelete
  17. bahaya sungguh...masih ada "sayaitonirrajim" lagi dlm bulan2 posa ni.." huhu

    ReplyDelete
  18. takut la kalau dengar cite cite mcm ni.

    satu hal lagi. Raya ni cuti panjang. memang risau nak tinggal umah

    ReplyDelete
  19. mcm2 lah org skg nie. mmg tak hormat hak org langsung.

    ReplyDelete
  20. mmg risau dh sekarang nie,..CR...kesian Pak Nil

    ReplyDelete
  21. kasihan kan dekat pak nil.. harap pak nil tabah, dugaan bulan puasa ni.. insyaALLAH ada hikmah setiap apa yg berlaku..

    ReplyDelete
  22. sib baik tiada perkara buruk berlaku

    ReplyDelete
  23. Ujian Ramadhan. Alhamdulillah tak dicederakan.
    Susah juga jd org terkenal ni. Ada yg memerhati.

    ReplyDelete
  24. Kesian, musim perayaan ni selalu jadi..

    ReplyDelete
  25. kt umah saya ni semalam ada kes gak kat tgkt 3..isshh..jahat benor deme ni ye..

    ReplyDelete
  26. ape leh buat..benih syaiton tu dah tumbuh subur.. dia xde,manusia la jdi pengganti..

    ReplyDelete
  27. syaitan betul dh kena ikat..yg tinggal syaitan wajah manusia..mujur dia cuma merompak dan x mencederakan org..


    agaknya nk carik duit raya la tu kot

    ReplyDelete
  28. dugaan Aznil di bulan Ramadhan lebih berat...huhu

    ReplyDelete
  29. ish2..
    smp dah x kenal bulan mulia ye perompak zmn skrg..mesti dorang aim dah lama ni..kesian aznil,dugaan bulan puasa..

    ReplyDelete
  30. rumah artis pn brani diorang rompak..ishh3..ape nk jd la..dhla dlm bulan puasa..kdang2 tkut pulak nk letak barang2 brhrga dlm umah..

    ReplyDelete
  31. d sbalik kjdian ada hikmah..harap bsabar ya pak nil..

    ReplyDelete
  32. bahaya betoi kan... skrg perompak merompak sesuka hati je.. bln pose pun blh...

    ReplyDelete
  33. aduyai...rm40k tu...pening pening...@_@

    ReplyDelete
  34. tumpang simpati dengan pak nil.takde keja sungguh bulan mulia nak merompak..nasib baik tak ada apa2 n takde sape cedera..

    ReplyDelete
  35. bulan posa pon nk mencuri kan..huhu
    org sebok berterawih..dorang sebok dok merangka plan nk mencuri...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠