Wow!!! Rozita Che Wan Meletop kau....

Author : Cik Rose Cute | 11:21 AM | 9Total Comments |
Wah!!...cik ta...mengancam habis....nampak pehanya yang putih tue....Cik ta nie dah macam anak darakan....dengan gaya meletop tue....hihihi Jom! kita baca...apa kata Abang Nara Kita...

 Pelakon ini kelihatan semakin melaram sejak kebelakangan ini. Orang kata hati kena muda sentiasa gittteeww. Menurut Mangga Online, Rozita Che Wan telah tampil dengan apa yang kami panggil ‘gaya remaja’ di majlis ulangtahun kelahiran seorang pelakon bernama Ryzal Jaafar di sebuah kelab baru-baru ini. Sekali pandang tak ubah seperti pakaian anggota kumpulan wanita K-pop.


Sebenarnya riak wajah Cik Ta hampir sama saja di kebanyakan gambar. Masa dia mengacara pun riak wajahnya begitu juga. Mungkin atas sebab itu beliau sering tampil dengan gaya berbeza di kebanyakan acara kot? Tapi tak nampak pula kelibat Zain Saidin di majlis ini, mungkin ada tapi tiada di gambar atau mungkin dia sedang sibuk. Apa-apa pun gaun remaja Cik Ta memang cantik, kan? Kan? Kan?

P/S:Sekali pandang cam penyanyi k-pop yang budak remaja minat sekarang....kadang2 aku pun tengok jugak video klip k-pop nie....memang seksi dan menghairahkan tau hihihi....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. xfaham lah saya knp perlu pki mcm ni!

    dia dah cukup cantek tanpe pakai mcm ni ler sis rose!

    ReplyDelete
  2. fuyoooo...giler seksi tu cik ta..tp dia ni mmg meletup kedebabom la...

    ReplyDelete
  3. dah tua,,,dah ada anak bujang pun..tak malu ke pakai camtu..sopan ler cikit...macam orang xpenah pegi skolah agama..haih.

    ReplyDelete
  4. No comment (takut bila komen jiran lama JR yg berposing mcm anak dara tu terasa...)

    Tajuk entri terbaru di blog JR, "Aku Bukan Doktor, Tapi Awat Depa Kata Aku Doktor??"

    ReplyDelete
  5. ermm uni tgk kan,,kdg2 cikta ni lg lawa dpd artis2 baru..hehe

    tp 2 la,,,harap2 1 day dia insap gak...amin..

    ReplyDelete
  6. wow....hot2 giler, bru lyn kpop kt youtube ni hehe

    ReplyDelete
  7. isy..seksi nye.. >_<
    tp die mmg cntik..

    ReplyDelete
  8. inilah masanya yang masih ada walaupun tinggal sedikit...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠