Patut la...Hattan Cerai Wife Dia...

Author : Cik Rose Cute | 9:09 AM | 20Total Comments |
Dunia...sekarang makin menjadi-jadi....takut rasanya....Aku nak kongsi pasal wife Hattan nie ha....Aku malas nak komen apa-apa pasal nie.....Korang baca la sendiri gosip panas aku copy kat ROTIKAYA nie...

 Oh ada gossip baru berlegar di sebalik penceraian Hattan dan ini bukan calang calang gossip.
Semua orang tertanya tanya akan punca sebenar penceraian Hattan & Farah Asyikin yang perkahwinan mereka hanya mampu bertahan selama 2 bulan.
Hattan sehingga ke hari ini masih tidak mengeluarkan apa apa kenyataan kepada media namun peminat sendiri nampaknya jumpa beberapa gossip menarik.
Seorang penggiat forum hiburan terkenal, Cari kongsikan sebuah blog yang di’dakwa milik Farah Asyikin namun kini sudah di’godam oleh mereka yang tidak berpuas hati terhadap beliau & suami, Hattan. Dan, individu yang tidak dapat di’pastikan identiti ini telah mendedahkan beberapa masalah pasangan suami isteri yang bernikah pada November 2011 lalu. 
Farah Asyikin di’dakwa berhutang dalam jumlah yang banyak kepada seseorang dan penggodam itu meminta beliau untuk menggunakan suami, Hattan untuk membayar segala hutang piutang beliau.

Bukan itu sahaja, Farah Asyikin juga di’dakwa pernah mengandung hasil hubungan bersama seorang kekasih berbangsa asing ketika berada di Jakarta, Indonesia dan menggugurkan kandungan tersebut.
Jika benar apa yang di’dakwa oleh penggodam blog Farah Asyikin ini, bermakna wanita ini memang mempunyai masalah peribadi yang agak dahsyat sebelum berkahwin dengan Hattan. Hmm.

P/S: Kesian Abang Hattan kita....Orang sekarang tak takut dosa....huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. em kalau betul camni mmg sianla hattan...

    ReplyDelete
  2. dalam gmbr tu sape?

    hehehe, ingt apek td... err

    ReplyDelete
  3. UISHHH,KENAPA TAK SIASAT BETUL2 DULU SEBELUM KAWEN..

    ReplyDelete
  4. adoi takutnya lah baca cerita ni

    ReplyDelete
  5. Setiap perceraian ada sebabnya. Cuma JR nak tabik kpd Hattan krn keenggananya utk memburuk2kan bekas istrinya di sebalik banyak spekulasi mengenai mengapa perkahwinan mereka terlalu cepat berakhir...

    ReplyDelete
  6. oooo mcm2 ada dlm dunia sekarang ni . farra asyikin ..sat gi umi google gambornya

    ReplyDelete
  7. @JR

    betul jr...hattan tidak memburukkan wife dia...

    ReplyDelete
  8. @My Life's Journey

    google la...nak tengok gambarnya ya...hihihi

    ReplyDelete
  9. xtau nak komen apa.....smlm ada tgk melodi...kiranya hattan ni pro gak la...

    ReplyDelete
  10. harap hattan bertemu istri yg betul2 menyayanginya pas ni..dan moga farah asyikin mendapat hidayah daripada perceraian ni

    ReplyDelete
  11. pssstttt..cik rise...nak tanye nih...blog cik rose ni pakai tulisan ape? cantik la tulisan nih....

    ReplyDelete
  12. @Cik Muda

    nie font dari google...tuto ada kat blog Bui

    ReplyDelete
  13. alahai ini puncanya..tp takpa ke sebarkan cerita camni cik rose?



    pssstt..cik rose sy lg suka font yg dulu..yg ini mcm pening sikit sy nk baca :p

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠