MYRAVEA : Segmen Warna Pilihan Untuk Blogku

Author : Cik Rose Cute | 2:19 PM | 5Total Comments |

Bila tengok blog aku...
Korang mesti dah tahu apa warna pilihan kesukaan akukan....hihihi...
Aku memilih warna pink  dan  warna putih...
ada lagi warna yang aku suka....warna purple pun aku suka jugak.....Tapi tema kat blog aku...aku suka kaler pink....
Jawapannya mudah jer....
pink memang warna kesukaanku.....Aku rasa pink membuatkan aku rasa cantik....hihihi(perasan!!)

***Masa aku kahwin pun..tema pink ala2 purple hihihi....Aku rasa ramai wanita menyukai pinkkan.....***

Segmen di tutup pada 5 JANUARI 2012

Nak Join : KLIK BANNER


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

5 comments:

  1. Stuju... sebab myra pun suka pink dan jugak pepel..

    Pink melambangkan kelembutan ;)

    ReplyDelete
  2. tak pernah mengaku sukakan pink tp mmg hakikatnya pandang benda pink je cantik. pink mmg warna lembut n indah..hehe..

    ReplyDelete
  3. Thanks join segmen kali ini, anda diserbu! :)

    ReplyDelete
  4. salam kenalan dari segmen yg same.. -.- jom ke blog saye pulak... http://lovestory313.blogspot.com..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠