Kate Beckinsale Underworld:awakening

Author : Cik Rose Cute | 9:44 AM | 12Total Comments |
Aku minat Kate Beckinsale....Aku suka watak dia dalam Movie "Underworld Awakening tak sabar aku nak tengok aksinya tau.....Movie nie aku follow dari yg pertama lagi.....Jom! cuci mata tengok gambarnya...

 
 Kate bakeinsale dalam cerita UNDERWORLD Awakening
Kate Beckinsale-AES-057248.jpg
Cantiknya...muka licin tak da jeragat pun....


Kate Beckinsale-20120111-3.jpg

Comelnya dengan gaun hitam....

Kate Beckinsale-AES-052379.jpg 

Memang cantik la....


0119_beckinsale_inset

Is Kate Beckinsale's "Selene" the Hottest Vampire Ever?


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. dah tengok yg latest!best n suspen gitu..hihi..kate nie mmg chanteq~

    ReplyDelete
  2. saya minat dia lepas tgk ceta yg ada drakula tu, ala lupa pulak tajuknya, dia berlakon dgn Hugh Jackman

    ReplyDelete
  3. Dah tgk gak!mmg superb!she's the only one "superhero" lady yang i suke!and in the latest series, she's become superhero Mommy!(^_^)

    ReplyDelete
  4. Thanks ye memfollow blog Kak Mirror..

    Ok happy blogging.. eh kita dah follow blog Cik Ros plak ni..

    ReplyDelete
  5. husband der ajak tengok tapi akakni tak berapa reti tengok cerita cam gini...

    ReplyDelete
  6. adk sy dh tgok yg latest.en suami tak minat plak cite cengini,tk dpt la tgok.hehe...

    ReplyDelete
  7. Kalau dah nama pun peminat memang sentiasa layan ler ;)

    ReplyDelete
  8. TINA-VAN HELSING NAMA CERITA TU..BUI SUKA SANGAT LAKONAN DIA DLM MUVEE TU

    ReplyDelete
  9. Owh.. best ke cite ni? Nanti reviewlah bla dh tgk, mana tau kot2 nak pi tgk gak nanti.. hehe

    ReplyDelete
  10. amboi. minat sungguh ye dia. hehe. :)

    ReplyDelete
  11. kenapalah org putih ni xda jerawat dkt muka dorg ek.. licin je... muka sendiri.. yg adooo.. penuh jerawat..hahah

    ReplyDelete
  12. bile tgk gambar die yang berambut panjang nampak muda..
    tapi dalam cerita nampak macam lbh berumur..huuhu

    tapi kite layan je cite underworld nie..
    cume yang latest tak tgk lagi..huhu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠