Bowling Di Summit

Author : Cik Rose Cute | 8:42 AM | 22Total Comments |
Hari tue pergi Summit tengok kawan-kawan lama main bowling.....Seronok betul bila kita jumpa kawan lamakan.....Ya la...dulu kitaorang satu tempat kerja.....dari bujang hingga masing2 dah anak pinak...baru jumpa balik....Yang paling tak sedap di dengar...semua cakap aku "gemuk" sejak jadi surirumah sepenuh masa nie...hihihi....Adalah beberapa keping gambar aku snap kat sini...dan juga mengimbau memory lama....waktu main bowling seketika dulu.....Ceeewah!!!...

 Seronok tengok diaorang main...

Nie semua kawan-kawan satu tempat kerja dulu..
Nie kak watie....Lepas nie pun kak watie dah tak kerja jugak.....


Nie kak ieda....

Tengok syifa....bukan main lagi sengih hihihi....Semua orang nak dukung Syifa....

Nie Famili kecik aku.....


Nie gambar aku gan kak ieda dan intan...Waktu nie belm kawin lagi tau...kitaorang ada perlawanan bowling...Waktu nie jugak...aku gan cik hubby aku belum couple lagi...Cik hubby aku masuk jugak dalam pertandingan bowling...dia dapat no 3...aku dapat no 1...

Nie aku dapat hamper juara bowling kategori perempuan....


Nie Cik hubby aku dapat no 3 kategori lelaki...yang juara perempuan kena kasi hadiah untuk kategori lelaki no 3....Kalau ingat balik memory nie.....memang tak di sangka dan di duga...dialah jodohku hihihihi.....Time main nie...tak payah cakap la...guna perkataan aku kau.....Hensem tak? hihihihi....Just kidding...

P/S: Sekarang nie tengah usaha nak kuruskan badan...Seminggu 2 kali jogging pusing taman.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaaa cantiknya sis time blm kawin ..sekarang pun cantik jugak ..tapi serius cantik la .. tinggi lampai sis rupanya ..


    ecehwahhh ..jodoh ditangan tuhan .. piwettt suke la baca entri ni ..

    ReplyDelete
  2. blom kawen slim byk.skang pun ok, tak gemuk pun sy tgok.hehe

    ReplyDelete
  3. OOO...memang terer main bowling rupa nya...ni tentu minat dgn shalin zulkifli kan? hehe3...

    ReplyDelete
  4. @Puan Kutu

    dalam gambar memang tak nampak gemuk hihihi...

    ReplyDelete
  5. @Ayie Abas

    memang minat shalin...dulu teror la..sekarang dah kurang main hihihi

    ReplyDelete
  6. lamanyer tak lyn main bowling nih...
    masa zmn anak dara dulu ada lah....skrg nih ntah2 asik kelongkang je lah jwb nyer bola tuh

    ReplyDelete
  7. biasa la cik rose kita ni dah jadi suri umah mmg kembang le sikiet..hehehe

    ReplyDelete
  8. Salam,Cik Rose,

    Tak banyak beza pun masa dulu ngan la ni,Kak Ros tengok dok manis macam dulu jugak....
    Gambar yang bawah sekali tu...Cek abang malu2 ja....dah ada hati dah kut masa ni...he.he.he..

    ReplyDelete
  9. ya Allah syifa tu.. Sgt kiut kotttt

    ReplyDelete
  10. alah rose..comel sikit aje...stay cute lagi....tery lah main boling..laki bini pandai..kalu kak ita masuk longkang aje lah ..malu nak main..he..he

    ReplyDelete
  11. sy xreti main bwling.. asyik msk longkang je.. hahaaa

    ReplyDelete
  12. wah..bestnye.. sy xpenah main bowling, haha.. XP

    Cik rose.. nk ikut jogging gak.. ^_^

    ReplyDelete
  13. @Ros

    Cik abang malu-malu...ada orang usik dia hihihi

    ReplyDelete
  14. @anitadiana

    Sekarang tak boleh main sangatlah...anak-anak join sekali hihihi

    ReplyDelete
  15. salam Rose..mmg best jumpa kawan2 lamakan?leh mengimbau kenangan lama..

    ReplyDelete
  16. Kurus sangat pun tak elok juga, macam sup tulang aje...Kena ada lekuk2 sikit baru cantik mata memandang...

    ReplyDelete
  17. dah lamae tak main bowling :) wahh akak muka awet muda ( nampak cantik) saje :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠