Baju sekolah baru kena Seterika....

Author : Cik Rose Cute | 10:01 AM | 31Total Comments |
Pagi tadi bangkit awal sikit....semangat nak seterika baju kakak nak ke sekolah....Tengah2 seterika....habis lengan baju kena seterika...tak boleh pakai langsung tau....Marah betul suami aku....upah dah la mahal...kain tak der le mahal sangat.....sakit hati betul tengok baju sekolah kakak kena seterika panas....Aku rasa seterika tue tak ler aku pasang kuat sangat...mungkin bekas tudung aku sebelum nie yang pernah rosak sadis betul......korang pernah mengalami cam aku....Smile Be Happy....
 Besar tak koyaknya.....Memang tidak boleh pakai langsung!!! hihihi semalam baru ambik kat tukang jahit..pagi tadi dah koyak.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

31 comments:

  1. aduhaii..xda rejekilah..

    kalau sy misti sy yg marah-marah haha (walaupon salah sendiri)

    ReplyDelete
  2. Sama la kita, serika suka makan kain.. Sedih + Geram dengan diri sendiri sebab cuai..

    ReplyDelete
  3. Pernah jadi, istri seterika baju kesayangan saya sampai berlubang. Nasib baik saya ni jenis coooool...

    ReplyDelete
  4. ummm tak de rezeki tu ..umm terika jenis baru kak memang makan kain ..yang tereka zaman dulu jenis berat tu baru bagus kan kak ..

    ReplyDelete
  5. sama macam citra.. tudung c kakak dah hangus kena iron.. first day nak masuk tahun satu..huhu

    citrananizam.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam Rose..syiannya lar.Tak merajuk ker si kakak bila baju dia jadi camtu?


    SELAMAT TAHUN BARU 2011 Rose!!

    ReplyDelete
  7. adeh... dh la baju baru lg... heheheh
    nk wat camne kak, redha jelah beli yg baru

    ReplyDelete
  8. Sabar jelah.. nampaknye bkn kena beli baju lain tp kena beli seterika lain jgk..huhuuu

    ReplyDelete
  9. aduh siannya..nangis tak kakak bila tak boleh nak pakai baju sekolah tu..

    ReplyDelete
  10. adeh, mesti bengang + sakit ati + sedih + kecewa kan? x sempat nak merasa pakai...huhu

    sabar la ek.. mungkin kena tukar seterika baru kot...

    ReplyDelete
  11. alahai.. sayang.... tensiokan kalau jadik camni

    ReplyDelete
  12. Alahai sayangya... sabar jerlah...

    ReplyDelete
  13. @Myra Jay

    Memang geram...tapi yang paling geram cik hubby...siap nak beli seterika lain....

    ReplyDelete
  14. @JR

    nasib baik JR tak marah ya...hihihi

    ReplyDelete
  15. @My Life's Journey

    memang betul la UMMI...terika akak tue jenis yang iklan dalam tv tue....

    ReplyDelete
  16. @Citra NaniZam

    ya ker...sama ler ...huhuhu nasib baik jahit baju dua pasang...

    ReplyDelete
  17. @♥♥azatiesayang ♥♥

    si kakak belum tahu lagi...nanti muka dia masam hihihi

    ReplyDelete
  18. @norhidana

    memang redha hihihi...hati sakit lagi nie....walaupun aku yang buat sendiri hihihi

    ReplyDelete
  19. @MamaEma

    nasib baik ada dua hihihi kalau tak.....faham2 jer ler...

    ReplyDelete
  20. amboi,marah incik suami nye.."kopak duit aku" bhahaha just kidding sis rose!


    xper2..nnti beli buat lagi iyer..

    ReplyDelete
  21. alamak sayangnye!

    bju sya pun selalu kena tpi kecik je so leh pakai lagi...

    ReplyDelete
  22. keciwa.hehe..sy pernah..baju ready made ada labuci lg, sy jarang pakai,masih baru..

    adik dtg umah,dia br iron baju,malas nak keluarkan iron sendiri guna dia punya.tak sgka plak panas gila..mmg berlubang dekat tangan baju,tak bley buat apa dah..redha ja!

    ReplyDelete
  23. @Uchi kay-f @hmad

    memang dia marah...huhuhu sakit telinga dengar hihihi

    ReplyDelete
  24. sygnya...

    beh 2,,dia pakai baju ape td?

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠