Aksi Syifa Bawah Meja

Author : Cik Rose Cute | 1:28 PM | 25Total Comments |
Sekarang nie...syifa suka masuk bawah meja dan kerusi kalau letak dia kat bawah....kadang2 tue..pantang ada benda depan mata terus kutip masuk mulut....hihihi...umur cam gini memang suka mengutip barang masuk kat dalam mulutkan....Ada tak anak you all yg sebaya syifa mengutip...

 Baru nak keluar bawah kerusi....ya....

Tengok matanya...tengah usha ada tak benda yang aku nak kutip nie hihihi...

P/S: Memang kena hati2..takut nanti tertelan benda yang bukan2...Bising Pulak Abah dia hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

25 comments:

  1. anak tgh camni kena sentiasa pastikan lantai bersih kan..kalau x dia yg bersihkan dgn ngutip masuk mulut hihi

    ReplyDelete
  2. samalah dgn anak sy...bawah kerusi pun dia masuk pastu suka sgt kutip benda masuk mulut...hu huuu

    ReplyDelete
  3. heheheh ligat je dia yek... pantang ada bnda dia pun ngap... hehehehe

    ReplyDelete
  4. alololo chumellnyeee...hati² umo camni suke je msukkn bnda lam mulut..pantang jmpe..

    ReplyDelete
  5. alahai comelnya syifa montel nie..budak2 besar nie mmg suka mengutip..tak boleh tinggal langsung kan

    ReplyDelete
  6. Dulu Firas masa baya2 Syifa camni gak suka bawak masuk benda ke dalam mulut..
    Kena selalu pantau..



    p/s : Kalau sudi vote MJ dalam contest FB ye, TQ
    https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071

    ReplyDelete
  7. @Puan Kutu

    terpaksa masukkan nya dalam walker hihihi

    ReplyDelete
  8. Anak sebesar ni mmg suka main2 bawah kerusi n meja, seta kutip2 apa yg dia berkenan. Sama lah ngan anak akk la ni dah 15 bulan masih main2 bawah meja, pas tu lupa yg dia tinggi, bangun tu terantuk la paler dia heheh

    ReplyDelete
  9. Alolo comelnye dier... Usia ni memang kena perhatikan.. Semua ya nampak mcm makanan bg dia..

    ReplyDelete
  10. erm time2 cmni kena rajin sapu lantai kan...hehe..tak leh terlepas pandang langsung...

    ReplyDelete
  11. syifa tgh melasak ni..time ni tak blh leka tinggal dia kan cik rose..bahaya tgh suka mengutip..

    ReplyDelete
  12. ada anak kecik ni lah uat kite jadi extra rajin utk bersihkan rumah dan kejar mereka kan...hehehe...

    ReplyDelete
  13. atok ada son fruit sebayo syifa nih

    ReplyDelete
  14. @mamaNoriz

    tak jugak hihihi..ibunya sibuk berblog...

    ReplyDelete
  15. lbh kurg alisha la dulu ms2 umo syifa ni.. mgutip je.. pernah nk tercekik..aduhhhh

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠